Categorie: "VerdienIdee"

Reisverzekering te duur bij het reisbureau

GeldwäscheUit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat er vaak teveel wordt betaald voor een reisverzekering bij het reisbureau. Er worden te dure verzekeringen aangeboden en de verzekeringen zijn vaak ook te uitgebreid.

De Consumentenbond heeft mysteryshoppers ingezet om na te gaan in hoeverre reisbureaus goed adviseren over de reis- en annuleringsverzekering. Er zijn 100 reisbureaus bezocht om zogenaamd een reis naar Tunesië of een wintersportreis naar Oostenrijk te boeken. In 75% van de adviezen werd er een te dure reis- en annuleringsverzekering aangeraden. Voor de wintersport naar Oostenrijk werd door Globe een verzekering afgesloten met een premie van €165. In de betreffende geval was de kortlopende reisverzekering van Ohra veel goedkoper, namelijk €81.

Wie gun jij € 500?

Op een facebookpagina van Rabobank kun je geld gunnen aan iemand. Wie de meeste Likes op Facebook krijgt, ontvangt een spaarrekening met € 500. De Rabobank voert deze actie onder de naam Rabo GeldGunnen

Kies een vriend uit die jij € 500 spaargeld gunt. Geef aan waarom die vriend het geld verdient. Spaar hierna zoveel mogelijk Likes op Facebook voor hem of haar. Uit de gegunde vrienden met de meeste Likes en de origineelste boodschap, worden acht deelnemers beloond met € 500 spaargeld.

Geld verdienen op de Koninginnemarkt

Met een goed idee en/of een goed product kunt u geld verdienen op de Koninginnemarkt, maar wat is een goed product?

Op 30 april kunt u gratis uw spulletjes verkopen op de vrijmarkt. U kunt er gaan staan met uw afgedankte spulletjes van zolder, maar u kunt ook met een fantastisch idee of product veel geld verdienen.

Het gouden idee is niet eenvoudig te bedenken. Jaren geleden kon u flink binnenlopen door met oranje feestartikelen op de markt te gaan staan. U kunt het ook dit jaar weer hiermee proberen, maar u loopt kans dat u niet de enige bent met dat idee. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het opkopen u meer gaat kosten dan dat de verkoop opbrengt.

Verdientip: mobiele telefoon verkopen

Een mobiele telefoon heeft een levensduur van maximaal twee jaar. Na twee jaar doet de telefoon het nog, maar voldoet deze niet meer aan de gestelde eisen.

Een telefoon van een paar jaar geleden is verouderd. De ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie gaan zo snel dat de nieuwste telefoon na een paar maanden alweer verouderd is. Toch kunnen deze telefoons nog geld opleveren. U kunt ze proberen te verkopen via Marktplaats, maar de vraag naar deze telefoons zal niet erg groot zijn.

Verdientip: geld verdienen met artikelen schrijven voor Infonu.nl

Naast het bloggen schrijf ik ook artikelen voor Infonu.nl. Er zijn diverse websites die schrijvers zoeken, maar het grote voordeel van Infonu is de professionele uitstraling en de hoge posities op zoekwoorden bij Google.

De site hanteert een strenge keuring en stelt de nodige eisen aan de artikelen. Dit heeft als voordeel dat de kwaliteit van de artikelen beter is dan bij de meeste vergelijkbare websites.

Jongeren laten belastinggeld liggen

Jaarlijks laten jongeren met een bijbaan of vakantiewerk belastinggeld liggen. Dit jaar is het obstakel nog hoger geworden, doordat ze geen gebruik meer kunnen maken van het TJ-biljet.

Jongeren met een bijbaan of die vakantiewerk verrichten hebben, kunnen onder voorwaarden belasting terugvragen. Bij veel jongeren zal het om honderden euro’s gaan. Maar liefst tweederde van de jongeren gaat geen belastingformulier invullen, terwijl zestig procent van deze jongeren weet dat ze recht hebben op een teruggave. Op deze manier geven je eigenlijk honderden euro’s per persoon aan de schatkist.

Idee om geld te verdienen

Op Koninginnedag kunt u veel geld verdienen door iets te verkopen op de vrijmarkt waar veel vraag naar is.

Eens in het jaar kunt u gratis spullen te koop aanbieden aan een zeer groot publiek. Op Koninginnedag kunt u eenvoudig een paar honderd euro verdienen. U moet wel vroeg beginnen met het voorbereiden. Misschien kunt u goedkoop een partij goederen op de kop tikken die u met een mooie marge kunt verkopen.

Geld verdienen met het schrijven van artikelen

geldgevenEr zijn diverse manieren om op het internet geld te verdienen. U kunt geld ontvangen voor het bekijken van advertenties of tegen vergoeding enquêtes invullen, maar de meest populaire manier op dit moment is het schrijven van artikelen.

Via diverse websites kunt u artikelen schrijven waarbij de inkomsten gedeeltelijk van u zijn en gedeeltelijk van de eigenaren van de websites waar de artikelen op komen te staan. De grootste hierin is Infonu.nl. Zij hebben al bijna 40.000 artikelen en komen ook vaak bovenaan te staan bij zoekopdrachten via Google.