Bedrog van de Nationale Postcode Loterij

Mijngeld.blog.nlOok ik doe mee aan de “Nationale Postcode Fopperij”. Ik ben inderdaad bang dat mijn buren miljoenen winnen en ik niets. Per 1 januari 2016 vindt de 14e trekking plaats. Met mijn lot doe ik hier niet aan mee, tenzij ik mijzelf aan ga melden voor de extra trekking. Deelname is gratis, maar vervolgens moet ik jaarlijks wel extra betalen, want in december 2016 wordt er wel €12,75 (of meer) bij mij in rekening gebracht.

Helaas is dit niet de eerste poging tot oplichting van de Nationale Postcode Loterij. Zie ook mijn blogs uit 2012 en 2013.

De Staatsloterij houdt ook extra trekkingen, maar als je aan deze loterij niet meedoet kom je er nooit achter dat je een grote prijs mis bent gelopen. Bij de Postcode Loterij ligt dat anders. Ik durf het niet aan om mijn deelname op te zeggen, terwijl ik weet dat het van alle loterijen de kleinste winkans heeft. Tenminste als je bioscoopkaartjes, een bak ijs en bloemen niet meerekent.

De Postcode Loterij is de laatste jaren wel minder agressief aan het klantenwerven, maar deze actie heeft een hoge irritatiegehalte. Eigenlijk zou ik de loterij op moeten zeggen, maar ik blijf maar trouw betalen. De 1 januari trekking spring ik over.

Denk even aan mij als de nieuwjaarstrekking in Veendam valt. Dan loop ik namelijk de hoofdprijs mis en mijn buurtgenoten mogelijk niet.

Lees ook:Boefjes van de Postcode Loterij
Lees ook:Postcode Loterij wil altijd maar meer!
Lees ook:Ik kan de Postcode Loterij nu opzeggen!
Lees ook:Postcode Loterij verliest rechtszaak
Lees ook:Bespaartip: loterijen opzeggen

2 reacties op “Bedrog van de Nationale Postcode Loterij

  1. Jessica

    Ik speel 2013 mee met postcodeloterij had er eerst 4 maar nu merk steeds dat de hoge prijzen boven limburg vallen heb het gekozen om maar met 1 lot??? Ik heb regelmatig contact gehad met postcodeloterij wat me meest opvallende is dat een medewerker van postcodeloterij zij mijn familie in heerlen hebben toen eens keer de straatprijs gewonen iets klopt er iets niet bij de postcodeloterij vallen alleen bij mensen wat geld hebben en verschijndelijk de familie kennis van postcodeloterij en de notaris ik ben bang dat ik en de ander mensen van Limburg wat meespelen geen kans krijgen om un grotere bedragen winnen hoop ook een gelukt tekrijgen maar mij hoop gaat lang weg😭 hoop dat mensen zo als ik kunnen l ezen waar de postcodeloterij,mee bezig is help!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. B.Sch

    Sinds wanneer komt iemand van de Postcodeloterij bij je aan de deur (14.02.2017) om eenmalig gratis mee te doen?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.