Ik kan de Postcode Loterij nu opzeggen!

Ook ik doe mee aan de Nationale Postcode Loterij. Ik verwacht niet dat ik ooit een zeer groot bedrag ga winnen, maar ik wil wel meeprofiteren als mijn hele straat een grote prijs wint.

De Nationale Postcode Loterij is nu gestart met de verkoop van losse loten. U kunt bij Primera loten kopen om mee te kunnen delen in de dertig miljoen die per 31 december 2009 op een bepaalde postcode gaat vallen. Een paar keer per jaar delen zij zeer grote prijzen uit van tientallen miljoenen euro’s. Dit is ook de reden dat ik meedoe. Op het moment dat mijn buren honderdduizenden euro’s of meer gaan winnen, wil ik niet met lege handen staan.

Door de nieuwe marketingactie van de Nationale Postcode Loterij kan ik nu maandelijks €9,75 besparen door mijn lidmaatschap op te zeggen. Zodra ze weer miljoenen gaan uitdelen ga ik wel een los lot kopen op mijn postcode. Op deze manier bespaar ik de maanden dat ze kleinere prijzen uitdelen het inlegbedrag.

Het is echter wel zo dat de maandelijkse spelers een voordeel hebben. Zij bouwen namelijk “kanjerpunten” op waardoor hun prijs hoger uit zal vallen indien de prijs op hun postcode valt, maar dat neem ik voor lief. De kans dat een miljoenenprijs daadwerkelijk op mijn postcode valt is toch verschrikkelijk klein.

Lees ook:Bedrog van de Nationale Postcode Loterij
Lees ook:Loterijen krijgen strengere regels opgelegd
Lees ook:Bespaartip: loterijen opzeggen
Lees ook:Niemand doet mee met de loterijen voor een bak ijs
Lees ook:Loterijen blijven met prijzen zitten

17 reacties op “Ik kan de Postcode Loterij nu opzeggen!

 1. john verbaandert

  de prijzen vallen meestal boven de rivieren en bij de koop huizen het bord breda weten ze niet te vinden dus ik zeg op de groeten

    /   Beantwoorden  / 
 2. lena

  heb afgelopen maand (november) een ijsprijs gewonnen en heb niet eens een voucher toegestuurd gekregen om deze op te halen als ik niet gekeken had bij de postcodes uitslag dan had ik het niet eens geweten terwijl er in mijn postcode er meer dan 2000 gevallen zijn

    /   Beantwoorden  / 
 3. Inge

  Belachelijk die losse loten en inderdaad een prijs, zelfs prijsje valt zelden . Dit jaar hebben we 1x een prijs gewonnen, moesten wel binnen 3 weken , want het werd een week te laat toegezonden er gebruik van maken dus opschieten. O, nee de hele maand iets anders te doen en op internet zetten bleek strafbaar dus in de prullebak. Ja zo kan ik ook prijzen uitdelen zeg, wat heb je nu aan die flut prijzen als je al een prijs wint.
  Ik ben ook zeker van plan die hele zooi op te zeggen en een los lot te kopen, mag je ook nog eens zelf bepalen met welke postcode je wilt spelen!!. Te gek voor woorden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. roy

   het is belachelijk die losse loten ,ik speel al 15jaar voor 180 euro heb ook nooit een prijs gewonnnen.
   heb nu mijn alles opgezegd.

     /   Beantwoorden  / 
 4. roy

  ik kan me niet voorstellen dat ik met 15 loten ,die ik al 15 jaar speel niks heb kunnen winnen.voorstaan speel ik met andere loten waar ik mijn eigen geluk bepaal.
  al die miljoenen die uitgekeerd worden ,daar heb ik niet eens een 5 euro van mogen winnen in die 15 jaar.

    /   Beantwoorden  / 
 5. G.Jorritsma

  Al vanaf het begin lid, je betaald braaf en dan wordt je kans om wat te winnen nog kleiner door de losse verkoop, dit noem ik het belazeren van vaste klanten.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Anja

  En voor die kanjerpunten hoef je het ook niet meer te doen. Op de site van de postcodeloterij staat: “Vanaf januari wordt de KanjerpuntenVerdubbelaar vervangen door de StraatprijsVerdubbelaar”. Dus opzeggen maar en af en toe eens een los lot kopen.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Patrick

  Dat mensen nog meedoen met dit soort staatssponserij. Slechts 10 tot 20% van de inkomsten worden besteed aan goeden doelen, 40% wordt gebruikt om de eigen organisatie en de televisie uitzendingen te betalen en 40% wordt uitgekeerd als prijs. Oja, belastingen zijn nog niet meegenomen in dit totaal plaatje. De kans dat er geld gewonnen wordt bij de Postcode Loterij bedraagt 1 op de 1.000.000, ook wel bijna niets. Winkans nihiel. Sorry hoor, maar wie is er nu zo stom om te geloven dat je kans maakt op die prijs? Mee doen omdat ik niet met legen handen wil zitten wanneer mijn buren winnen? Nee hoor, ik hoef niet te winnen. Weet je wie degene is de werkelijk wint? De loterij. Op deze wijze geld na jagen maakt dom rijk.

    /   Beantwoorden  / 
 8. anny

  Ik ben heel erg boos nl Vorige week werd ik gebeld dat ik 2 gratis loten kreeg en of ik daar mee accoord ging
  Ik heb toen geantwoord doe mij die 2 gratis loten maar maar ik blijf meespelen met een lot nl 9354AX 002 en die andere loten zijn eenmalig
  Nu zie ik tot mijn grote verbazing en ontzettende boosheid dat er 3 loten van mijn bankrekening zijn aggetrokken wat ik zeer onjuist en brutaal vind Ik verwacht hier snel een reactie op
  Gr Anny IJbema
  Evertswijk 52-1
  9354 AX
  Zevenhuizen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. fabian

   dat telefoontje met het geweldige nieuws dat ze aanbieden is een val…. ze melden je aan in de pc met 2 extra loten…nu moet je om op te zeggen eerst bellen naar die lutsers…dan stuur je een brief met daarin je opzegging van 2 loten…dan speel je nog wel 3 x mee want de opzeggingstermijn geld ook hier….nadat dit is geregeld (LET OP) dit kan dus niet via de telefoon! word je een dag later gebeld of je zekerweten op wilt zeggen en dat ze je nog om willen kopen met een extra gratis lot met nog meer kans op die schijtmiljoen, de reden word gevraagt enz enz….. hierop heb ik gewoon dingen teruggevraagt zoals: ”Waarom kan ik niet telefonish opzeggen als jullie mij toch elke dag bellen voor een geweldige aanbieding?” hierop zul je nooit antwrd krijgen en in het ergste geval wordt er gewoon opgehangen! whahhahaha al die loterijen zijn een pot nat…. helaas is er in ned. geen andere manier om in 1x aan zo’n bedrag te komen en iedereen wil financieele ruimte hebben, helaas is dit nou eemaal de zwakte van de mens.. wahahahaha eigelijk wel om te lachen
   Gegroet,

     /   Beantwoorden  / 
 9. al

  Ik ben niet te spreken over deze geld klopperij zaken,
  Je word gewoon opgelicht viezerikken zijn het

    /   Beantwoorden  / 
 10. Janus

  Over oplichterij gesproken:
  De Kanjer van 15 Miljoen is bij ons in de wijk gevallen.
  Nu wordt er tijdens het grote wijkfeest op grote schermen getoont dat de minimale prijs die je zou hebben 4180,- is en bij het maximale aantal kanjerpunten 8320,- (zie postcodeloterij.nl)

  Hoe dat de berekening wordt gemaakt is nergens, maar dan ook nergens terug te vinden.
  Er wordt alleen gezegd: de prijs is afhankelijk van het aantal kanjerpunten, maar hoe de berekening gemaakt wordt?????????..nergens te vinden.
  Diegene die een los lot hebben gekocht winnen nu 320,- bruto (227,- netto)
  Tel uit, lot kost 10,50 en als de 15 miljoen op je lot valt win je 227,- (wat een feest..NOT!!)
  Het lijkt me duidelijk dat elk verstandig mens nooit een los lot koopt, gezien 1 de kans op winst. 2. de winst die je hebt als de kanjer inderdaad op je lot valt…

  de postcodeloterij…NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOIT MEER!!

    /   Beantwoorden  / 
 11. Yvie Rijsdijk

  Tja het is toch een kwestie van geluk. Wat ik jammer vind is dat er dan winnende mensen zijn die niet weten wat zij met hun miljoen moeten… Had ik maar 3 ton, dan kon ik mijn natuurdocumentarie financieren… Ik zou het wel weten. De kans dat ik ooit een prijs win is natuurlijk heeeeel erg klein. Maar goed, wie er met zijn miljoen geen raad weet die kan me mailen. Het mail adres is bij de website bekend. Wie durft!

    /   Beantwoorden  / 
 12. bas

  Goed punt. Trouwens als je wilt opzeggen dan kan dat makkelijk.
  De site http://www.opzeggenoverstappen.nl daar kun je direct een opzegbrief voor deze loterij downloaden. Dan is de besparing snel gemaakt.

    /   Beantwoorden  / 
 13. de schoolmeester

  De wijze van ronselen voor de postcodeloterij is beneden alle niveau. Laatst vloog mijn vader van 88 erin. Dit gebeurde telefonisch. Totale terreur van je prive-sfeer. Ik heb hem in trachten te schrijven in het Bel-me-niet register, maar hij heeft geen internetadres. Toen gebeld, na veel gezeur kreeg hij een briefje toegestuurd waarmee hij zich kon uitschrijven. We wachten nu af.
  -
  Nu zie ik overal affiches van onze nationale supermuts, Linda de Mol die de postcodeloterij aanprijzen. Ik heb nu een hekel aan dat mens gekregen met haar fakegrijns.

    /   Beantwoorden  / 
 14. tonny prins

  Ik krijg net een enveloppe in de bus met een waarde cheque van €15.00.
  Als ik deze wil krijgen moet ik wel weer even loten bijkopen!!.
  Zo gaat dat met iedere actie die ze hebben.
  Schandalig!! Ik zeg meteen mijn loten op!

    /   Beantwoorden  / 
 15. bakker bik

  Kassa , het wordt tijd dat je aan vergelijkend warenonderzoek van loterijen gaan doen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.