Postcodeloterij stuurt spam en krijgt poederbrief

Mijngeld.blog.nlNiet de eerste keer dat de Postcodeloterij in de media wordt besproken door de irritante manier van adverteren. Een ontvanger van de spampost was er flauw van en dreigde met een poederbrief.

Ik heb op deze weblog al vaker aandacht geschonken aan de manier van adverteren van de Postcodeloterij. Maar ze zijn niet te stoppen. Negatieve aandacht is natuurlijk ook aandacht. Hier werk ik zelf ook aan mee door het schrijven van een blog, maar mogelijk gaan ze toch een keer hun leven beteren.

De fotograaf Thomas Schlijper stuurde een tweet de wereld in met een foto van een dreigbrief geadresseerd aan de Postcodeloterij. Dit was zijn reactie op de irritante herinnering die de loterij stuurde. De fotograaf is natuurlijk een stapje te ver gegaan, maar ik voel de frustratie ook.

Ik pak het anders aan. Alle mailing die ze mij sturen, stuur ik keurig terug in het antwoordenveloppe. Als ze kosten willen maken, dan kunnen ze extra kosten verwachten. Hiervoor kunnen ze niet de politie op je dak sturen en ik ben van mijn frustraties af.

Lees ook:Postcodeloterij bespioneerd door Staatsloterij
Lees ook:Prijs Postcode Loterij valt in Noordenveld
Lees ook:Weinig wisseling van zorgverzekeraar
Lees ook:Woekerpolis-aanbeveling in Tros Radar
Lees ook:Nationale Postcode Loterij is niet te stoppen

3 reacties op “Postcodeloterij stuurt spam en krijgt poederbrief

  1. de vries

    Topplan! ga ik ook doen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Antoinette

    Hoezo is Slijper te ver gegaan? Hij stuurt een FOTO van een brief (de man is fotograaf). Maar de brief zelf stuurt hij niet op.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.