Categorie: "Colofon"

Mijngeld wordt zijngeld

355421_bye_byeDát klinkt gek: mijngeld wordt zijngeld. Ik wist even niets beters te verzinnen als kop van een artikeltje over het feit dat ik het stokje voor mijngeld.blog.nl overdraag aan Juul. Vanaf nu zullen jullie hier dus geen schrijfsels van mijn hand meer vinden. Na twee jaar bloggen over geldzaken in het algemeen vind ik het wel even mooi geweest. Ik heb veel geschreven, veel gezegd, veel gejuft. Over ‘leen niet als het niet echt nodig is’, ‘laat je niet afschepen met een te lage spaarrente’, ‘let goed op de voorwaarden van je verzekering, lening, spaarrekening of hypotheek’, ‘neem je eigen verantwoordelijkheid’, ‘zorg dat je begrijpt wat je doet’, ‘als het voorgespiegelde rendement hoog is, hoort daar ook een risico bij’…. enzovoort.

Nieuws van uw blogster

Anneke Ranzato heeft GeldKennisEen kleine update van m'n colofon, die dateert immers van eind september en we zijn alweer een paar maanden verder. Dit blog was de eerste activiteit die ik deed binnen mijn toen net bedachte bedrijf GeldKennis. Inmiddels heb ik meer opdrachten en ben ik zover dat ik mijn baan heb opgezegd. Vanmiddag heb ik GeldKennis ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Een spannende stap die me heel veel energie geeft.

Mijngeld.blog.nl – over jouw geld!

Money money moneyWhat's the color of money * Money makes the world go round (of was dat love?) … ladidadida …

Over zaken die jouw portemonnee rakenGeld is belangrijk, of je dat nou wilt of niet. Niet zo zeer geld in het algemeen, maar jóuw geld! Jouw eigen geldzaken: jouw spaarrekening, jouw lening(en), jouw hypotheek, jouw verzekeringen. Ze zwerven allemaal ergens in de financiële wereld rond, en in die wereld gebeurt heel veel.

Op mijngeld.blog.nl ga ik je vertellen over wat er allemaal speelt op het gebied van geldzaken. Nieuwtjes, maar ook waarschuwingen en wetenswaardigheden. Voorzien van mijn mening hierover. Met die mening hoef jij het niet mee eens te zijn natuurlijk – jouw mening vind ik heel interessant en lees ik graag terug in de reacties. En wie is die "ik" dan wel?

Colofon

Anneke Ranzato heeft GeldKennisIn september 2007 startte dit blog over persoonlijke geldzaken. Het is zó verbazingwekkend hoe makkelijk mensen alles maar van een adviseur aannemen. Hoe veel mensen geen vragen stellen en zich niet zelf verdiepen in hun financiële zaken.