Colofon

In september 2007 startte dit blog over persoonlijke geldzaken. Het is zó verbazingwekkend hoe makkelijk mensen alles maar van een adviseur aannemen. Hoe veel mensen geen vragen stellen en zich niet zelf verdiepen in hun financiële zaken.

Dat blinde vertrouwen in adviseurs, daar wordt regelmatig misbruik van gemaakt. Dat misbruik moet natuurlijk voorkomen worden door regelgeving en controle, maar de consument zelf kan daar ook een rol in spelen. Als je zelf meer weet kun je betere vragen stellen.

Naast deze informatierol besteden we aandacht aan nieuws op het gebied van geldzaken, en is er elke dag van de week een vaste rubriek. Geldzaken zijn niet alleen maar saai en ingewikkeld – er is (ook) een hoop leuks en spannends te melden op het gebied van geld.

Heb je vragen over geldzaken, ideeën of tips voor Mijngeld.blog.nl? Mail de redacteur via [email protected]!

Anneke Ranzato…
is in 1970 geboren en heeft gestudeerd aan de Academie voor Bank en Financiën. Na haar afstuderen heeft ze een uitgebreide ervaring opgebouwd als financieel adviseur. In 2007 heeft ze de stap gezet om haar kennis en ervaring op een andere manier te gaan gebruiken: voor het informeren en onderwijzen van een groter publiek. Daartoe heeft ze haar bedrijf GeldKennis opgericht, waarin ze verschillende activiteiten ontplooit. De eerste activiteit was het starten van dit blog.

Over Blog Online:
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo'n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren?
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.

Lees ook:Colofon
Lees ook:Hypothekenblog is in de lucht
Lees ook:Mijngeld.blog.nl
Lees ook:Zelf online lijfrentekapitaal uitstellen of uit laten keren
Lees ook:Vraag maar raak over jouw geldzaak

2 reacties op “Colofon

 1. henkie

  als mensen iets willen weten vragen ze dat aan de voor hun aangewezen persoon als die zeggen dat ze mensen de sloot in hebben zien springen, springen ze er zo achteraan..

  Als je ergens niet iets van weet kun je iemand iets zo wijs maken..

  http://stortplaats.blogspot.com

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jacco de Goffau

  Hallo,

  Wilt u m’n emailadres uit uw bestand halen?

  Bedankt!

  Groet, Jacco de Goffau

  [email protected]

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.