Mijngeld wordt zijngeld

Dát klinkt gek: mijngeld wordt zijngeld. Ik wist even niets beters te verzinnen als kop van een artikeltje over het feit dat ik het stokje voor mijngeld.blog.nl overdraag aan Juul. Vanaf nu zullen jullie hier dus geen schrijfsels van mijn hand meer vinden. Na twee jaar bloggen over geldzaken in het algemeen vind ik het wel even mooi geweest. Ik heb veel geschreven, veel gezegd, veel gejuft. Over ‘leen niet als het niet echt nodig is’, ‘laat je niet afschepen met een te lage spaarrente’, ‘let goed op de voorwaarden van je verzekering, lening, spaarrekening of hypotheek’, ‘neem je eigen verantwoordelijkheid’, ‘zorg dat je begrijpt wat je doet’, ‘als het voorgespiegelde rendement hoog is, hoort daar ook een risico bij’…. enzovoort.

Natuurlijk blijf ik dit soort dingen schrijven. Maar niet meer met de frequentie die nodig is voor een levend blog, vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar iemand die Mijngeld.blog.nl met een nieuw enthousiasme wil gaan voorzien van leuke en interessante berichten over alles wat met geld te maken heeft.

We hebben wel wat meegemaakt in die twee jaar zeg! De hoogtepunten – of eigenlijk dieptepunten – zijn natuurlijk het omvallen van eerst Icesave en onlangs DSB  Bank geweest. Wat de toekomst gaat brengen in de financiële wereld… dat weten we natuurlijk niet. Ongetwijfeld genoeg voor Juul om veel over te bloggen. Ik wens hem dan ook alle succes en blogplezier toe. Alle vaste bloglezers dank ik hartelijk voor de frequente bezoeken in de afgelopen twee jaar. En natuurlijk voor iedereen: een mooie, verantwoordelijke en veilige financiële toekomst gewenst!

Lees ook:Mijngeld.blog.nl
Lees ook:VerdienIdee: bloggen
Lees ook:Hypothekenblog is in de lucht
Lees ook:Hypotheken ondergeschoven kindje?
Lees ook:Lekker naar de zon!

2 reacties op “Mijngeld wordt zijngeld

 1. Ramiro

  Ik heb altijd met veel plezier je blog berichten gelezen.
  Bedankt hiervoor en veel succes.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fred Wijma

   Ik sluit me hierbij van harte aan!!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.