Mijngeld.blog.nl – over jouw geld!

Money money moneyWhat's the color of money * Money makes the world go round (of was dat love?) … ladidadida …

Geld is belangrijk, of je dat nou wilt of niet. Niet zo zeer geld in het algemeen, maar jóuw geld! Jouw eigen geldzaken: jouw spaarrekening, jouw lening(en), jouw hypotheek, jouw verzekeringen. Ze zwerven allemaal ergens in de financiële wereld rond, en in die wereld gebeurt heel veel.

Op mijngeld.blog.nl ga ik je vertellen over wat er allemaal speelt op het gebied van geldzaken. Nieuwtjes, maar ook waarschuwingen en wetenswaardigheden. Voorzien van mijn mening hierover. Met die mening hoef jij het niet mee eens te zijn natuurlijk – jouw mening vind ik heel interessant en lees ik graag terug in de reacties. En wie is die "ik" dan wel?

Mijn naam is Anneke Ranzato, ik ben 37 jaar oud en heb een uitgebreide opleiding en werkervaring in de financiële dienstverlening. In mijn rol als financieel adviseur is mijn insteek altijd geweest om mensen zo goed en zuiver mogelijk te informeren en te helpen. Tot wanhoop van mijn werkgevers soms, als dat inhoudt dat die insteek niet tot productie (lees inkomsten) leidt.

Ik heb zóveel dat ik graag aan een groter publiek kwijt wil over geldzaken! Daarom ben ik erg blij dat ik mijngeld.blog.nl mag voeren en hoop ik dat er veel mensen zijn die er iets aan hebben.

Lees ook:Mijngeld.blog.nl
Lees ook:Kijk ook naar bank.blog.nl
Lees ook:Vraag maar raak over jouw geldzaak
Lees ook:Mijngeld wordt zijngeld
Lees ook:Nieuws van uw blogster

5 reacties op “Mijngeld.blog.nl – over jouw geld!

 1. Henk

  Wat een leuk initiatief! Vooral dat je je op de consument richt. Ik ga je zeker volgen, succes!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Michael

  Goed initiatief, succes, en blijf vooral onafhankelijk.
  Heb meteen een vraag. Twee vragen eigenlijk. Is er een rubriek waar je vragen kunt neerleggen? Anders moet je steeds wachten tot jij toevallig over dat topic schrijft…
  En twee: wat denk je van dat gestunt met die rentetarieven op dit moment op internetspaarrekeningen?
  Kreeg net een mailing van Ohra, dat ze het eerste halfjaar liefst 6,25 pct bieden (elke maand een vast bedrag overmaken, vanaf 25 euro tot max 250 euro).
  En Aegon Bank kondigde aan dat ze wéér hun internetrente gaan verhogen. En DSB Bank, en ABN Amro, enzovoorts. Ze zijn allemaal bezig, want het is makkelijk switchen. Lijkt het.
  Is er een rente-oorlogje aan de gang, zonder dat dat de algemene media nog heeft gebereikt? ENNN: is er een catch? Worden we getruukt op de een of andere manier?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Anneke Ranzato

  Dank je Michael. Een rubriek waar je vragen kunt neerleggen vind ik een goed idee, ga ik maken. Fijn plan!
  Het onderwerp van de internetrentes zal ik daarin als eerste vraag behandelen. Superinput, thanks!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Michael

  Fijn. Puur toeval: ik zag er een stukje over in De Telegraaf zaterdag j.l. Ze citeren het (hoge) rentetarievenlijstje van http://mistermoney.rtl.nl/
  Wellicht nuttig voor je. MVG.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Han Hegeman

  Beste Anneke. Van de week is de website van FairSpirit microkrediet feestelijk van start met de wedstrijd “Investeer in Afrika”. Vanaf nu kan iedereen in Nederland 1-op-1 een kleine ondernemer in Afrika helpen.
  Zou je daar op je blog wat aandacht aan willen besteden?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.