Mijngeld.blog.nl

pigPer 01 november heb ik Mijngeld.blog.nl overgenomen van Anneke. Ik volg deze blog al geruime tijd en heb de berichten altijd met veel plezier gelezen.

Het is ook mijn bedoeling om u op de hoogte te houden van actuele nieuwsfeiten, maar dan vanuit een andere invalshoek.

Mijn interesse gaat vooral uit naar sparen, hypotheken, besparen en de financiële dienstverlening in het algemeen. Ik ben jaren zelf werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Dit in combinatie met mijn belangstelling voor alles wat met geldzaken te maken heeft, moet een goede bodem vormen om Mijngeld.blog.nl dagelijks interessant te maken voor een breed publiek. Via deze blog zal ik u op de hoogte houden van de meest in het oogspringende geldnieuwtjes en andere wetenswaardigheden.

Dagelijks zal ik interessante nieuwsfeiten brengen die mij en hopelijk u ook kunnen boeien. Ik lees vaak berichten over geldzaken waar ik ook graag mijn zegje over wil doen. Ook kom ik vaak geldtips tegen die zo goed zijn, dat iedereen ze zou moeten lezen.

Ik wens u veel leesplezier.

Juul

Lees ook:Mijngeld.blog.nl – over jouw geld!
Lees ook:Kijk ook naar bank.blog.nl
Lees ook:Hypothekenblog is in de lucht
Lees ook:Mijngeld wordt zijngeld
Lees ook:Nieuwe blog over huizenmarkt

2 reacties op “Mijngeld.blog.nl

  1. Fred Wijma

    Welkom! Ik hoop dat niet alleen de lezers veel plezier van jou zullen hebben, maar dat je zelf het ook leuk zult vinden.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Patricia Achenbach

    Geachte lezer,

    Voor de uitgave van mijn ABC-Prentenboek ben ik op zoek naar fondsen.
    Het boek is bestemd voor kinderen van 3 tot circa 8 jaar en hun ouders. De illustraties hebben warme kleuren en zijn anders dan de kinderlijke stijl waarin tegenwoordig zovele prentenboeken worden gemaakt.

    Er staan duidelijke woorden en rijmpjes in mijn boekje. De gedichten zijn vrolijk en grappig, leuk om voor te lezen. Oudere kinderen kunnen ze gemakkelijk zelf lezen.

    Naar schatting kost het drukken en verspreiden van een kartonnen boekje zo’n 2000 euro. Langs deze weg hoop ik genoeg geinteresseerden(zo’n 200 personen)bij elkaar te krijgen om het boek te laten drukken.

    Deze personen krijgen natuurlijk het boek, de overige boeken verkoop ik dan via reguliere kanalen. Dit is een test om te kijken of er interesse voor het boek is. Bent u geïnteresseerd om dit boek te helpen uitgeven dan kunt u dat kenbaar maken via e-mail. Zo gauw als er genoeg geinteresseerden zijn en ik de offerte binnen heb van de drukker kan ik dan een en ander officieel gaan maken in een stichting.

    Groet Patricia Achenbach

    P.S.
    Regelmatig zal ik op mijn weblog bladzijden uit mijn boek laten zien totdat het boek in de winkels ligt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.