Nieuws van uw blogster

Een kleine update van m'n colofon, die dateert immers van eind september en we zijn alweer een paar maanden verder. Dit blog was de eerste activiteit die ik deed binnen mijn toen net bedachte bedrijf GeldKennis. Inmiddels heb ik meer opdrachten en ben ik zover dat ik mijn baan heb opgezegd. Vanmiddag heb ik GeldKennis ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Een spannende stap die me heel veel energie geeft.

Ik hoop met GeldKennis heel veel van mijn kennis van geldzaken op allerlei manieren over te dragen aan groepen mensen. Dat is waar ik naar streef: mensen helpen bij het opbouwen van eigen kennis van financiële zaken, waardoor ze minder afhankelijk zijn van de zogenaamd alwetende financieel adviseur. Een ambitieus streven, ik weet het. Maar dat moet je ook hebben als je een eigen bedrijf start.

Wie zoekt naar informatie en berichten wil uitwisselen over Eco Wood Investments: lees de berichtenwisseling hieronder.

Lees ook:FIOD duikt in Eco Wood
Lees ook:Eco Wood Investments failliet
Lees ook:Gedupeerden Eco Wood verenigen zich
Lees ook:Mijn eigen bedrijf: markt onderzoeken
Lees ook:Mijn eigen bedrijf: niets nieuws

25 reacties op “Nieuws van uw blogster

 1. Ben Blog

  Van harte gefeliciteerd met deze stap. Welkom in de wereld van de ondernemers. Veel succes en plezier!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jasper Boots

  Hallo mensen,
  Aan alle Teak beleggers van Eco Wood Investments B.V. Het bedrijf is leeg en heeft geen geld meer! De bestuurder (R.Flos)heeft alles weggesluisd en zelf opgemaakt. Hij probeert ook het bedrijf in Guatemala voor een schijntje te verkopen. Ik roep alle Eco Wood Investment investeerders op zich bij mij te melden zodat we de bestuurder samen kunnen aanpakken. Meld je aan via [email protected]

  We hebben een vereniging van gedupeerden in oprichting.

  Groet Jasper Boots

    /   Beantwoorden  / 
 3. mariette

  count me in. zegt de naam brummel u iets

    /   Beantwoorden  / 
 4. Stef

  Wat ben jij voor een eikel. Heb je zelf wel geld geïnvesteerd in dit bedrijf?
  Je hebt de klok horen luiden maar weet van niets en je maakt toch een hoop stennis. Hiermee rijd je eerlijke en hardwerkende mensen in de wielen die bezig zijn om het bedrijf en daarmee geïnvesteerd geld te redden. Het zou goed zijn als Eco Wood Investments jou aanpakt.

    /   Beantwoorden  / 
 5. LL

  Vreemde reactie is dit, gescheld naar aanleiding van een geupdate colofon …. erg volwassen.

  Best blogster … van harte gefeliciteerd en heel veel succes

    /   Beantwoorden  / 
 6. Anneke Ranzato (redactie)

  Dank LL!
  Ik weet ook niet waarom het onderwerp over Eco Wood onder deze update terecht gekomen is. Zou beter passen onder een artikel over Teak…
  Ik heb Jasper Boots per email gevraagd om meer info (onderbouwing van zijn beschuldiging) over Eco Woods en zal er wellicht iets over schrijven dan!

    /   Beantwoorden  / 
 7. Jan Kees Brandse, Advocaat bij Greenberg Traurig

  De Autoriteit Financiële Markten heeft mij op 21 januari 2007 tot ‘Stille Curator’ van EWI benoemd. EWI, haar bestuur en haar algemene vergadering van aandeelhouders mogen als gevolg daarvan geen rechthandelingen verrichten zonder mijn toestemming. Handelen in strijd met dit voorschrift is strafbaar. Als Stille Curator wil ik onder meer een inventarisatie van bezittingen en schulden van EWI maken en inzicht krijgen in het bezit van dochtervennootschappen van EWI. Informatie is welkom.

    /   Beantwoorden  / 
 8. J vd Brand

  Hallo,

  Hier nog een gedupeerde. Weet iemand hoe gedupeerden met elkaar in contact kunnen komen????? Graag advies/idee.

  J vd Brand

    /   Beantwoorden  / 
 9. NN

  3.2.2. Geheimhoudingsplicht
  Ook de geheimhoudingsplicht kan de curator parten spelen. Hij dient zijn aanstelling geheim te houden maar ook genoeg tegenwicht te bieden aan de organen binnen de instelling.
  Indien een instelling levensvatbaar lijkt, is het van groot belang dat bijvoorbeeld cliënten en leveranciers geen lucht krijgen van het aanstellen van een stille curator, de kans is immers niet denkbeeldig dat zij hun tegoeden en masse zullen opvragen bij de instelling of dat zij hun diensten staken. Soms krijgt de buitenwacht toch lucht van de aanstelling van de curator. in dergelijke gevallen zal er onmiddellijk overleg moeten plaatsvinden tussen de stille
  curator en de AFM, bijvoorbeeld om eventueel aanvullende acties te ondernemen, zoals het uitbrengen van een persbericht. Niet alleen het belang van cliënten, leveranciers en andere belanghebbenden is hier in het geding, ook het vertrouwen in de financiële markten.

  Voor het volledige artikel:
  http://afm.nl/marktpartijen/default.ashx?folderid=1098&downloadid=7097

    /   Beantwoorden  / 
 10. LL

  Zou de “stille curator” alleen op geld uit zijn?? Hij is niet bepaald stil.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Anneke Ranzato (redactie)

  Het bericht van de stille curator lijkt wel valide maar kan ik inderdaad niet stroken met de geheimhoudingsplicht zoals hierboven beschreven. Want openbaar op een blog om informatie vragen is niet stil te noemen. En al helemaal met de mededeling dat je stille curator bent!

    /   Beantwoorden  / 
 12. J vd Brand

  Beste Anneke,

  Ik wil mijn email niet direct op deze blog kwijt. Kan ik via jou in contact komen met Cora?

  J vd Brand

    /   Beantwoorden  / 
 13. Joop

  Volgens de AFM is Jan Kees Brandse NIET de stille curator. Er is geen stille curator benoemd.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Anneke Ranzato (redactie)

  Dames en heren betrokkenen (gedupeerde, advocaat of anderszins) bij Eco Wood Investments: ik kan geen wijs uit wat er gebeurt maar ben wel heel nieuwsgierig. Wie er iets over kwijt wil (en dat wordt natuurlijk niet gepubliceerd zonder overleg) kan me mailen op [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 15. Ria Wemelsfelder

  Ook mijn man en ik zijn gedupeerden. Kan iemand mij vertellen wat op dit moment de stand van zaken is?? Het gaat nl om een flink bedrag dat wij nu vermoedelijk kwijt zijn??
  Ria Wemelsfelder

    /   Beantwoorden  / 
 16. Bosman

  Geachte mevrouw Ranzato-Versloot,

  Ik kom graag met u in contact, ik ben uitgever en bezig met een titel die wellicht voor u interessant is om aan mee te werken.

    /   Beantwoorden  / 
 17. L.van Marion

  Ik ben ook gedupeerd voor een bedrag van 25000 euro , ik verneem veel op het internet over deze zaak maar kan niet veel wijs worden , waar vind ik betrouwbare informatie en kunnen wij als gedupeerde samen iets ondenemen en waar moet ik mij aanmelden .
  graag reactie

    /   Beantwoorden  / 
 18. Anneke Ranzato (redactie)

  Geachte heer/mevrouw Van Marion,
  Ik adviseer u contact te zoeken met Cora Frowijn via het door haar in deze reacties vermeldde emailadres : [email protected].
  Veel succes!

    /   Beantwoorden  / 
 19. Miranda

  Ik (ook gedupeerd) wil nog even benadrukken dat wij niet in zee gaan met Jasper Boots. Iedereen die gedupeerd is kan zich melden bij Cora Frowijn.Mail adres zie in reacties hierboven.

    /   Beantwoorden  / 
 20. Cora Frowijn

  Door diversen acties zoals oproepen op Internet en weekbladen hebben we nu een behoorlijke groep mensen bij elkaar. Tevens hebben we een advocaat ingeschakeld die onze belangen behartigd.
  Ik hoop dat we aankomende week een website hebben zodat mensen via die weg aan informatie kunnen komen.
  Ik hoop van u spoedig een mail te mogen ontvangen omdat samen strijden beter is dan alleen!

    /   Beantwoorden  / 
 21. Bert Kooij

  Goed dat er nu ook een web-site is. Ik behartig de belangen voor wederom een gedupeerde van Eco Wood investments en deze is inmiddels aangemeld bij Cora Frowijn. Ik roep hierbij dan ook alle gedupeerden op zich te melden. Samen staan we sterk.

  http://WWW.GEDUPEERDEN-ECOWOOD.NL

    /   Beantwoorden  / 
 22. Cora Frowijn

  In overleg met de nieuwe bestuurder van Eco Wood, de heer G.E.Mion, het volgende bericht voor alle investeerders.

  Ter informatie van de investeerders in Eco Wood Investments Bv heeft het bestuur een tussentijds verslag uitgebracht aangaande de stand van zaken op dit moment.
  Dit verslag is beschikbaar voor alle investeerders en kan worden opgevraagd bij:

  G.E.Mion
  Molenstraat 6-10
  4201 CX Gorinchem
  [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 23. G. E. Mion

  Bij vonnis van de Rechtbank te Rotterdam is op 2 december 2008 het failissement uitgesproken van Eco Wood Investments BV onder aanstelling van Mr. M. Windt te Rotterdam als curator.

  Gorinchem, 3 december 2008

  G. E. Mion

    /   Beantwoorden  / 
 24. cora frowijn

  Beste mensen,
  Op 6 maart a.s houdt de Stichting gedupeerden Eco Wood een informatieavond voor alle gedupeerden. Deze avond is geheel vrijblijvend en zal in het teken staan van de nieuwe ontwikkelingen.
  De advocaat van de stichting, mr.Schroots en de nieuwe bestuurder van EWI, de heer Mion, zullen deze avond ook aanwezig zijn.
  U kunt het adres vinden op onze website.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.