Postcode Loterij wil altijd maar meer!

De Postcode Loterij heeft weer een manier gevonden om hun leden nog meer uit te melken. De maandelijkse inleg gaat naar maar liefst € 10,75 per lot, en ze hebben een extra trekking geïntroduceerd, waardoor de leden hun deelname moeten uitbreiden met een extra trekking. Het hoeft niet, maar dan lopen ze miljoenen euro’s mis (volgens de loterij).

Postcode Loterij moet en keer tevreden zijn met de inkomsten die ze uit de loterij ontvangen.

De opbrengst gaat inderdaad voor een groot deel naar goede doelen, maar ze moeten stoppen met de agressieve manier om deelnemers nog meer geld uit de portemonnee te kloppen.

Lees ook:Boefjes van de Postcode Loterij
Lees ook:Bedrog van de Nationale Postcode Loterij
Lees ook:Bespaartip: loterijen opzeggen
Lees ook:Weer misleiding door de Nationale Postcode Loterij
Lees ook:Ik kan de Postcode Loterij nu opzeggen!

2 reacties op “Postcode Loterij wil altijd maar meer!

 1. Ron

  Het is ook overal hetzelfde. Ik heb net de Bankgiroloterij opgezegd omdat ik me mateloos ergerde aan de jaarlijkse verhogingen. Ik begon met vijf euro, dat bedrag is inmiddels gestegen tot 8,75. Ieder jaar kreeg ik weer zo’n brief ‘met goedkeuring van de minister is het bedrag verhoogd naar…’ MET GOEDKEURING VAN DE MINISTER?? Betaalt die de rekening of betaal IK die? En mij vragen ze niks.

  Daar komt al dat papier nog bij die ze jaarlijks door je brievenbus duwen (inclusief die jaarlijkse verhogingsbrief). Ik weet wat zo’n mailing ongeveer kost… Ik zag gelijk waar die verhoging naar toe ging. Niet naar het te winnen geld en ook niet naar de goede doelen.

  Ik vind een gokje wagen best leuk, maar dan wel op eerlijke voorwaarden en niet op die geldkloppersvoorwaarden die ieder jaar ‘in het voordeel van de bank’ worden aangepast.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Crisismoe.nl

  Mee eens. Ik ben de site Crisismoe.nl begonnen en een van de tips is je bankafschriften controleren. Ik kwam er achter dat ik met de Lotto (3 rijtjes), Staatsloterij (2 loten), Postcode Loterij (2 loten) en Ban Giro mee deed.

  Bank Giro opgezegd, Staatsloterij 1 lot minder, Lotto 2 rijtjes minder en Postcode loterij 1 lot minder. Dat scheelde behoorlijk! Ook bij de goede doelen was dit er zo ingeslopen. Daar heb ik 1 goed doel over gehouden en de rest opgezegd. Het ene goede doel krijgt van mij wat meer. Alles bij elkaar had ik voor 107 euro aan extra kosten die maandelijks werden afgeschreven. Mijn vrouw had voor 55 euro aan onnodige kosten.

  Mijn goede voornemen voor 2012? Meer bezuinigen en beter letten op wat er uit gaat.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.