Idee om geld te verdienen

Op Koninginnedag kunt u veel geld verdienen door iets te verkopen op de vrijmarkt waar veel vraag naar is.

Eens in het jaar kunt u gratis spullen te koop aanbieden aan een zeer groot publiek. Op Koninginnedag kunt u eenvoudig een paar honderd euro verdienen. U moet wel vroeg beginnen met het voorbereiden. Misschien kunt u goedkoop een partij goederen op de kop tikken die u met een mooie marge kunt verkopen.

Het is niet noodzakelijk om naar Amsterdam of Utrecht te gaan voor een grote vrijmarkt. U kunt in vrijwel alle grotere plaatsen deelnemen aan de Koninginnemarkt. U kunt er vanuit gaan dat er veel mensen uw koopwaar krijgen te zien. Zorg wel voor verkoopbare spullen, want niet alle spulletje van uw zolder, zal vraag naar zijn. Goed verkoopwaar verkoop zichzelf.

Wat moet u gaan verkopen?
Het mooiste zou zijn dat u spulletjes kunt aanbieden die op dat moment een rage zijn. Het nadeel is echter weer dat meerdere mensen op hetzelfde plan zullen komen. Iets wat altijd goed verkoopt is frisdrank tegen een lage prijs. U zou ook kunnen denken aan grappige gadgets of kleding met grappige opdruk.

Lees ook:Geld verdienen/besparen op Koninginnedag
Lees ook:Geld verdienen op de Koninginnemarkt
Lees ook:Weleens van een TOK gehoord?
Lees ook:Bespaartip: gratis af te halen
Lees ook:Moet je slim zijn om rijk te worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.