Geld verdienen op de Koninginnemarkt

Met een goed idee en/of een goed product kunt u geld verdienen op de Koninginnemarkt, maar wat is een goed product?

Op 30 april kunt u gratis uw spulletjes verkopen op de vrijmarkt. U kunt er gaan staan met uw afgedankte spulletjes van zolder, maar u kunt ook met een fantastisch idee of product veel geld verdienen.

Het gouden idee is niet eenvoudig te bedenken. Jaren geleden kon u flink binnenlopen door met oranje feestartikelen op de markt te gaan staan. U kunt het ook dit jaar weer hiermee proberen, maar u loopt kans dat u niet de enige bent met dat idee. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het opkopen u meer gaat kosten dan dat de verkoop opbrengt.

Een gouden greep kan zijn om met koel drinken op de markt te gaan staan. De temperatuur zal ongeveer tussen de 18 en 25 graden liggen, succes is dus niet verzekerd. Valt het warm uit, dan kunt u veel gekoelde drinken verkopen.

T-shirts verkopen met grappige teksten loopt vaak ook goed, maar dit idee zullen ze vaker op de markt tegen komen.

U moet proberen aan te haken op de huidige trends. Dit zijn bijvoorbeeld nieuwe kledingtrends tegen redelijke prijzen, of sierraden die helemaal in zijn. Een goed idee zou kunnen zijn de zogenaamde “GTST-oorbellen”. U kent ze vast wel de oorringen met een bloem en een klein hangertje erin. In de winkel kosten deze tussen de €5 en €7,50 per stuk. Indien u ze goedkoop kunt inkopen zou dit een gouden greep kunnen zijn.

Lees ook:Een bijbaantje of het ondernemerschap
Lees ook:Idee om geld te verdienen
Lees ook:Besparen op dure attractieparken
Lees ook:GMAC Hypotheken vertrekt
Lees ook:Huizenmarkt krijgt een steuntje in 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.