Verdientip: mobiele telefoon verkopen

Een mobiele telefoon heeft een levensduur van maximaal twee jaar. Na twee jaar doet de telefoon het nog, maar voldoet deze niet meer aan de gestelde eisen.

Een telefoon van een paar jaar geleden is verouderd. De ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie gaan zo snel dat de nieuwste telefoon na een paar maanden alweer verouderd is. Toch kunnen deze telefoons nog geld opleveren. U kunt ze proberen te verkopen via Marktplaats, maar de vraag naar deze telefoons zal niet erg groot zijn.

Telefoon verkopen via Envirofone.nl
Op deze site (en diverse andere websites) kunt u de telefoons opzoeken die u wenst te verkopen, om te achterhalen wat ze nog voor u telefoon willen bieden. Toestellen van een paar jaren oud zullen nog wat geld opleveren, maar oudere toestellen minder of zelfs niets.

U kunt de te verkopen telefoons opzoeken, en vervolgens uw gegevens achterlaten. Zij sturen u een bubbeltjesenveloppe met een antwoordnummer en u kunt de telefoons gratis opsturen. Na ontvangst van de telefoons, krijgt u de waarde gestort op uw rekeningnummer.

Vergeet niet om uw simkaartje, vertrouwelijke gegevens en geheugenkaartjes te verwijderen voordat u de telefoons opstuurt.

Lees ook:Betalen met je mobiel
Lees ook:Telefoon kopen of abonnement afsluiten?
Lees ook:Besparen op mobiele telefonie
Lees ook:Geld besparen: een abonnement zonder gratis smartphone
Lees ook:Geen dinges door betalingen

8 reacties op “Verdientip: mobiele telefoon verkopen

 1. moes

  Ik vind juist dat je via websites al http://www.marktplaats.nl en http://www.telefoonbazaar.nl meer kunt krijgen voor je mobiele telefoon.

  Natuurlijk heb je hierbij wel dat je mensen langs gaat krijgen maarjah iedereen verkoopt of koopt tegenwoordig iets dat gebruikt is geweest.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Rob

  Verkoop altijd mijn telefoons via marktplaats al meer dan 6 jaar en ja je krijgt nog wel iets terug voor je mobiel! mja zou er wel voor zorgen dat ik een reserve hou.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Recycle Michael

  Je kan je oude telefoon ook verkopen aan Recycle Michael! Betrouwbaar, veilig en snel! Ook kun je hem gratis verzenden!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Recycletronics

  Heel eenvoudig inleveren van je mobiel, tablet, mp3 speler, camera of laptop doe je bij Recycletronics. Hier kun je je telefoon verkopen in enkele stappen en gratis versturen en binnen 24 uur wordt het geld overgemaakt!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Floris

  Tegenwoordig is het ook mogelijk gebruikte telefoons te kopen (tegen een veel lagere prijs dan de nieuwprijs). Een voorbeeld hiervan is http://www.los-toestel.com. Altijd garantie, 14 dagen bedenktijd en 100% niet goed geld terug!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Ruud

  Ik las op http://www.geldvoorjeoudemobiel.org over Envirofone. Ik heb de proef op de som genomen en een telefoon ingeleverd. Verliep zonder problemen. Ik had alleen een hogere vergoeding verwacht. Maar ach, het was maar een oude telefoon.

    /   Beantwoorden  / 
 7. iPhone verkopen

  Als je een iPhone kwijt wil raadt ik Sobby aan. Daar krijg je nog 450 euro voor een 2dehands iphone 6. Probeer dat maar eens op marktplaats.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.