Geld verdienen met het schrijven van artikelen

Er zijn diverse manieren om op het internet geld te verdienen. U kunt geld ontvangen voor het bekijken van advertenties of tegen vergoeding enquêtes invullen, maar de meest populaire manier op dit moment is het schrijven van artikelen.

Via diverse websites kunt u artikelen schrijven waarbij de inkomsten gedeeltelijk van u zijn en gedeeltelijk van de eigenaren van de websites waar de artikelen op komen te staan. De grootste hierin is Infonu.nl. Zij hebben al bijna 40.000 artikelen en komen ook vaak bovenaan te staan bij zoekopdrachten via Google.

Hoe gaat dat in zijn werk?
U kunt zich laten registreren en kunt vervolgens beginnen met het schrijven van artikelen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Op deze manier kunt u gaan schrijven over onderwerpen die u het beste liggen. U ontvangt 50 procent van de inkomsten via het adverteerprogramma van Google (AdSense). U moet wel de nodige zorg aan de artikelen besteden, want er zijn wel strenge vereisten.

Vergelijkbare websites
Sinds de introductie van Infonu zijn er meerdere websites die vergelijkbaar zijn. Via Infoyo.nl en Leerwiki.nl kunt u ook tegen betaling artikelen schrijven. Deze sites zijn wel minder groot waardoor uw artikelen minder hoog komen te staan in de zoekresultaten van Google.

Lees ook:Verdientip: geld verdienen met artikelen schrijven voor Infonu.nl
Lees ook:Geld verdienen met artikelen schrijven
Lees ook:Prijzen vergelijken bij Google
Lees ook:Gaat Google ook verzekeringen vergelijken?
Lees ook:Alvast documenten verzamelen voor de jaarlijkse aangifte

11 reacties op “Geld verdienen met het schrijven van artikelen

 1. hoe geld verdienen

  Infonu haalt hier ook zijn slaatje uit. Als je echt geld wilt verdienen met het schrijven van artikelen, raad ik je aan om een eigen website te beginnen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. James

  Iedereen met een computer en internetverbinding kan vanaf elke gewenste locatie geld verdienen met het schrijven van artikelen op artikelen websites. De opbrengst verschilt per website. Zo is er op http://www.leerwiki.nl een bonussysteem waarbij je Adsense inkomsten stijgen naarmate je meer artikelen schrijft en je actief bent in de Leerwiki community. Je kan werkelijk over elk onderwerp artikelen schrijven, zolang het maar een informatief artikel is. Je kan in theorie dus zoveel geld verdienen als je zelf wilt. Je hebt wel een account nodig bij Google Adsense. Dat is gemakkelijk te regelen. Leerwiki en Infoyo zijn persoonlijk mijn favorieten, mede door het strenge reglement van website infonu.nl. Leerwiki artikelen scoren ook aardig hoog in Google.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Answer-Email

  Deel je kennis en verdien daar geld mee. Iedereen kan geld verdienen met het schrijven van artikelen. Wat je nodig hebt zijn onderwerpen om over te schrijven en een Google Adsense account. Daarna kan het schrijven beginnen. Uiteraard kun je alvast beginnen met schrijven en later alsnog je Google account toevoegen indien je er nu nog geen hebt. Je mag zoveel artikelen schrijven als je zelf wilt, zolang ze maar geen copyright schenden. Voor dit werk heb je geen ervaring nodig als schrijver. Iedereen wie een praatje kan maken, kan ook een artikel schrijven. Schrijf gewoon net zoals je praat.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Okay!

  Ik houd ervan om artikelen te schrijven voor geld. Het levert ons bedrijf zo’n 900 per maand op. Je hoeft hier geen diploma voor te hebben, kennis, ervaring of wat dan ook. Schrijf gewoon zoals je praat. Een mooi artikel is snel gemaakt hoor.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Bas

  Ik wil echt iedereen aanraden om op http://todio.nl te gaan schrijven. Het is een uniek concept waarbij publicaties in meerdere talen worden gelezen door bezoekers uit verschillende landen.

  Als schrijver ontvang je tot wel 70% van de inkomsten. Over iedere vertaling van jouw publicatie ontvang je ook 10%! Het natuurlijk super als jouw teksten ook in andere talen gepubliceerd worden.

  De community zelf is trouwens ook heel leuk en leerzaam. Alles staat in het teken van zelfontplooiing en internationale kennisdeling.

    /   Beantwoorden  / 
 6. mike

  ik houd het toch eerder op xead .dat is een zeer goede site waar je geld kan verdienen met artikelen ,het is nog redelijk nieuw .goede uitbetaling

    /   Beantwoorden  / 
 7. Geld Verdienen

  Oh, gewoon een siteje maken, artikels over schrijven met links erin naar je site :)

    /   Beantwoorden  / 
 8. James

  @ Geld Verdienen,

  Je bent er van op de hoogte dat de links naar je site in die artikelen meestal “no-follow” zijn? Dus dan zou je alleen artikelen schrijven voor de bezoekers die via de links naar je site kunnen surfen. Voor de backlinks en SEO hoef je het niet te doen.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Remon

  Sinds deze maand is onze nieuwe artikelsite in de lucht, http://www.topartikel.nl. Hierbij heb je zelf de vrijheid om je eigen adsense advertentieblok in te voegen onderaan je artikel waarvan alle verdiensten 100% voor jou zijn. Dus geen bonus- of roulatiesysteem. En tevens zijn de links in de artikelen “Follow”linkjes zodat deze dus voor je eigen website perfect zijn voor backlinks.

  Groet,

  Remon

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.