Ga goed verzekerd op wintersport

Een reisverzekering voor een weekendje weg binnen Nederland kun je in principe zonder. Wintersport is een ander verhaal. Niemand de deur uit zonder een reisverzekering.

Wintersport brengt andere risico’s met zich mee dan een vliegvakantie naar de zon. Dit wordt alleen al veroorzaakt door de waarde van je reisbagage. De spullen die je meeneemt op wintersport zijn over het algemeen duurder dan de uitrusting voor een zonvakantie. Maar het grootste gevaar zijn de te verzekeren medische kosten. Je wil niet weten wat het kost om met een gipsvlucht terug naar Nederland te moeten. Met een goede reisverzekering met een dekking tegen medische kosten. Kun je veel geld besparen. Vergeet niet om de wintersport dekking te activeren.

Biedt de doorlopende reisverzekering dekking?

Ga er niet blind vanuit dat je goed verzekerd bent omdat je een doorlopende reisverzekering hebt. Het is namelijk nog maar de vraag of de verzekering ook dekking biedt voor wintersport. Als de verzekering is afgesloten vlak voordat je vorig jaar zomer weg ging, is de kans groot dat je wintersport niet hebt meeverzekerd. Voordat je vertrekt moet je de doorlopende reisverzekering dus nog aanpassen.

Lees ook:Reisverzekering afstemmen op je vakantie
Lees ook:Is een reisverzekering noodzakelijk?
Lees ook:Kiest u een dure of een goedkope doorlopende reisverzekering?
Lees ook:Doorlopende reisverzekering bijna altijd voordeliger voor gezin
Lees ook:Er valt geld te besparen op de reisverzekering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.