Hoogste spaarrente weer omlaag

bankEen tweetal banken die op dit moment één van de hoogste spaarrente bieden gaan hun spaarrente verlagen. Het gaat in dit geval om MoneYou en Aegon Bank.

Op dit moment wordt de hoogste spaarrente verrasend genoeg geboden door Allianz. Deze verzekeraar biedt verzekeringen en dus ook spaarrekening aan via aangesloten bemiddelaars. Zij bieden nog steeds 3 procent spaarrente. De twee opvolgende banken zijn Aegon Bank en Moneyou. Deze twee banken gaan de komende dagen de rente verlagen.


Aegon Bank

De meest interessante spaarrekening van Aegon Bank is de Eigen Stijl Spaarrekening. Zij bieden hierop een spaarrente van 2,8 procent. Indien u aan bepaalde voorwaarden kunt voldoen, kan de spaarrente oplopen tot 3,8 procent. Deze voorwaarden zijn bijvoorbeeld opnamekosten bij het opnemen van spaargeld of u moet maandelijks een bepaald bedrag storten op de rekening. Deze spaarrente gaat per 2 december omlaag naar 2,6 procent. De maximale spaarrente (met de beperkingen) gaat worden 3,6 procent.

Moneyou
Deze bank staat ook steevast in de top vijf van de spaarbanken met de hoogste spaarrente. Zij bieden per 27 november: 2,6 procent spaarrente op haar spaarrekening. Ook dit is een verlaging van 0,2 procent.

Lees ook:Spaarrente MoneYou en Aegon Bank omlaag
Lees ook:Waar krijg in nog een hoge spaarrente?
Lees ook:Hoogste spaarrente blijft laag
Lees ook:Oude banktruc werkt nog steeds
Lees ook:Spaarrente op nul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.