Kredietgids: heldere uitleg over lenen

Lenen - laat je niet verrassenOp de website van Krediet-Partner kun je de gratis Kredietgids downloaden. Ik heb er even naar gekeken en vind het een heldere en complete uiteenzetting van alles wat te maken heeft met het afsluiten van een lening. Dus overweeg je een lening af te sluiten, trap dan niet in de lokaanbiedingen met lage rentepercentages. Of een lening met stiekem een dure verzekering erbij.

Bestudeer in plaats daarvan deze Kredietgids en maak daarmee een goede vergelijking van de mogelijkheden. Of beter nog… spaar het bedrag bij elkaar, dan hoef je niet te lenen.

Krediet-Partner zelf is geen geldverstrekker maar wel tussenpersoon bij het afsluiten van leningen. De site heeft globaal dezelfde stijl als die van Freo (Lage Landen). Bij Freo kun je trouwens ook een gratis Leenboekje krijgen. Dat is dan per post en dus moet je daarvoor je adresgegevens achterlaten.

Lees ook:De verschillende soorten leningen
Lees ook:Hoe werkt een doorlopend krediet?
Lees ook:Wat maakt de persoonlijke lening persoonlijk?
Lees ook:Geld lenen in België
Lees ook:Waar lenen Nederlanders geld voor?

4 reacties op “Kredietgids: heldere uitleg over lenen

  1. Goedkope Lening

    Je moet goed nadenken voordat je een lening op afbetaling of een goedkope lening aangaat. Kijk naar alle kosten en maak een complete vergelijking. Het is niet handig om een lening zonder bkr af te sluiten, het bkr is er niet voor niets. Lees de tips voor een lening oversluiten en een lening aanvragen op de vergelijkingswebsites op internet, een aardig voorbeeld is http://www.goedkope-lening.nu !

    http://www.goedkope-lening.nu/

      /   Beantwoorden  / 
  2. leningen

    Mijn advies, als je echt niet anders kan dan pas lenen. Als de aanschaf uit te stellen is zodat je kunt sparen, dan daarvoor gaan.

    Jasper

      /   Beantwoorden  / 
  3. Erik Matijsen

    Maar mensen willen ook vaak lenen om meer bestedingsruimte te crieeren. Dat is de domste fout die je kunt maken.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Anneke Ranzato-Versloot

      Dat is inderdaad hééééél dom! Lenen moet je eigenlijk zelfs alleen doen als je bestedingsruimte over hebt. Hoe moet je anders de maandlasten opbrengen?

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.