Wat maakt de persoonlijke lening persoonlijk?

Consumenten die geld willen lenen hebben daar natuurlijk een doel voor. Zij willen bijvoorbeeld geld lenen voor het aankopen van een nieuwe auto, het financieren van een verbouwing of het oversluiten van bestaande leningen tegen een lagere rente. Een lening voorziet dan ook in dat doel. Maar met het afsluiten van een lening gaat de consument voor langere tijd een financiële verplichting aan. Des te belangrijker is het dat de lening bij je past. Dat het echt jouw lening is. Dat kan bij een persoonlijke lening.

De naam zegt het al een persoonlijke lening maakt lenen persoonlijk. Wil je een lange looptijd of juist snel van je lening af zijn? Wil je een hoog maandtermijn of juist lage maandlasten hebben? Bij een persoonlijke lening kies jij waar de lening aan moet voldoen.

Bij een persoonlijke lening van Postkrediet sluit je een lening af ter hoogte van het bedrag dat je nodig hebt. Iedere maand betaal je een vast bedrag terug. De hoogte van dit maandbedrag kies je dus zelf. Hoe hoger het maandbedrag, des te sneller heb je de lening afgelost. Vooraf spreek je met af hoelang je aan de lening wilt betalen (bijvoorbeeld 60 maanden), hoe hoog je rente gedurende deze periode is en welk bedrag je leent. Aan het einde van de looptijd is de lening gegarandeerd terugbetaald en heb je geen financiële verplichtingen meer. Dit is wat een persoonlijke lening echt persoonlijk maakt.

De zekerheid dat je vooraf precies weet waar je aan toe bent vinden veel klanten het grote voordeel van een persoonlijke lening bij Postkrediet. Verder is het bij alle leningen van Postkrediet mogelijk om tussentijds extra af te lossen. Zonder dat hiervoor extra kosten (boete) in rekening worden gebracht. Een persoonlijke lening sluit je momenteel af vanaf een rente van 4,50%, en deze rente is historisch laag.

Benieuwd of een persoonlijke lening iets voor jou is? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Dat kan via Postkrediet.nl