Mijn eigen zaak: vakantie nemen

We hebben een vakantie geboekt! Eindelijk weer eens naar het buitenland voor: 12 dagen in juni naar de zon op een Grieks eiland. En vervolgens denk ik meteen: oh jee, twaalf dagen… dat is twee weken. Maar in die twee weken moeten een paar opdrachten wel gewoon doorlopen. En dat ga ik niet proberen met een laptop bij het zwembad op te lossen.

Dat wordt vooral veel vooruit schrijven. Gelukkig kan dat met schrijfwerk en kan ik met vooraf veel extra werken een heleboel opvangen. Er zijn natuurlijk genoeg beroepen waarvoor je fysiek aanwezig moet zijn en dan betekent een afwezigheid van twee weken ook gewoon twee weken geen inkomen.

Waarschijnlijk ben ik in die vakantie ook nog wel met GeldKennis bezig hoor. Zo gaat het meestal op vakantie: dan ga je nadenken over wat je leuk vindt en wat niet. Wat je wilt en belangrijk vindt. Op vakantie kijk je van een afstandje naar je dagelijkse leven en kun je heel goed zien wat er anders zou kunnen. Zo is mijn idee voor GeldKennis vorig jaar tijdens de vakantie ontstaan!

Lees ook:Doorlopende reisverzekering bijna altijd voordeliger voor gezin
Lees ook:Mijn eigen bedrijf: verzekeringen (1)
Lees ook:Nieuw op woensdag: Mijn eigen bedrijf
Lees ook:Mijn eigen bedrijf: flexibiliteit en verantwoordelijkheid
Lees ook:Kortlopende reisverzekering soms duurder dan doorlopende reisverzekering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.