Als je belangrijk bent wél een behoorlijke rente bij ABN AMRO

Dat de spaarrentes bij de grootbanken niet om over naar huis te schrijven zijn, dat weet de lezer van dit blog inmiddels wel. Je kunt voor een behoorlijk rentepercentage beter bij de Turkse banken zijn, of Argenta Bank, of anders DSB Bank. Maar als je niet zeker weet of je de betreffende bank kunt en wilt vertrouwen, dan is het verstandig om er niet meer te stallen dan wat er door de Nederlandse Bank gegarandeerd wordt. ABN AMRO springt daarop in door een extra rentevergoeding aan te bieden. Maar niet voor iedereen.

Als je een interessante, meer vermogende klant bent kun je via je eigen adviseur bij ABN AMRO misschien in aanmerking komen voor het bonus-speciaal arrangement. Alleen bij grotere bedragen en met een paar wazige voorwaarden. Het actietarief van 4,2% geldt voor een paar maanden, daarna wordt het een rekening met kwartaaltrouw. Huidige rente: 3,9% maar dan moet het geld er wel een vol kwartaal op staan.

Ik weet het niet hoor. Het is leuk dat ABN AMRO zo iets doet om te voorkomen dat grote sommen spaargeld wegvloeien. Maar wat ze aanbieden vind ik niet echt heel sterk. Maar als je er volledig bankiert en geen zin hebt in de rompslomp van meerdere spaarrekeningen om alles binnen de garantieregeling van DNB te houden, kan ik me wel voorstellen dat dit je overhaalt je geld daar te houden.

Lees ook:ADV: Spek je spaarrekening bij de slager
Lees ook:Wat gebeurt er nu met je ABN AMRO rekening?
Lees ook:In Kassa : oneerlijke banken?
Lees ook:Geldbedrijf centraal: ABN AMRO
Lees ook:Zalm zwemt niet voor weinig

0 reacties op “Als je belangrijk bent wél een behoorlijke rente bij ABN AMRO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.