Huis verkopen door giften

huisIn de huidige markt kost het veel moeite en tijd om een huis te verkopen. Een paar jaar geleden zaten de kopers nog te wacht op uw huis, tegenwoordig moeten de kopers over de streep worden getrokken.

In het nabije verleden was het geen uitzondering dat er in de eerste week dat een huis te koop stond, meerdere afspraken ingepland stonden. De geïnteresseerden boden in een poging om het huis te krijgen gewoon de vraagprijs. Helaas voor de huidige verkopers ligt de situatie nu anders. Een Tilburgse supermarkteigenaar biedt de koper van zijn huis een jaar lang gratis boodschappen aan.

Boodschappen of auto weggeven
De supermarkteigenaar heeft zijn huis nu een half jaar te koop staan en wenst zijn huis te verkopen op korte termijn. De koper ontvangt iedere week gedurende een jaar een waardecheque ter waarde van €150,-. Ruim een jaar geleden was er een verkoper die een Volkswagen Golf weggaf aan de koper van zijn huis. Laten wij hopen voor de verkopers dat de markt gauw weer aantrekt.
Bron: Telegraaf

Lees ook:Huizenmarkt krijgt een steuntje in 2011
Lees ook:Huis verkopen dankzij een verkoopstylist
Lees ook:Gratis tien jaar op wintersport bij kopen huis
Lees ook:Weg met overdrachtsbelasting
Lees ook:Huizen te duur te koop

3 reacties op “Huis verkopen door giften

  1. Patrick

    Hmm ik snap jou punt wel, maar laten we maar hopen van niet. Laat de huizenprijzen nog maar wat lager worden. Het is nu al bijna niet meer te doen voor een starter om op 1 salaris een woning te kopen, laat staan als de markt weer aantrekt….

      /   Beantwoorden  / 
    1. gea

      Toen wij in 1984 als starters een huis kochten, was het ook absoluut niet mogelijk om op 1 salaris te kopen. Ook ik moest meewerken en meebetalen. Dus daarin is niet veel verandert hoor. Ook verdienden wij toen veel minder dan nu. De lonen zijn ook flink gestegen.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.