Gratis tien jaar op wintersport bij kopen huis

Op Telegraaf.nl staat een artikel over een echtpaar uit het Friese Ureterp. Zij proberen al gedurende twee jaar hun huis te verkopen, maar zonder succes. De kopers krijgen gratis voor tien jaar aan wintersportvakanties aangeboden.

Sinds het ontstaan van de dip in de huizenprijzen, proberen huizenverkopers op andere manieren meer aandacht te krijgen in de media. Met een extra advertentie in de krant of op internet bent u er in deze slechte huizenmarkt nog niet.

Een gratis tweede hands auto bij het kopen van een huis is in het verleden al vaker geprobeerd als verkooptruc. Andere verkopers zijn bereid om de overdrachtsbelasting te betalen. Dit zal voor potentiële kopers niet de reden zijn om het huis te kopen, maar het kan twijfelaars wel over de streep trekken.

Nog belangrijker is de extra aandacht in de media. Meer mensen krijgen het huis te zien, dus zijn de verkoopkansen ook groter. Het Friese gezin heeft eerst geprobeerd om het huis te verkopen door de vraagprijs te verlagen, maar zonder succes. Ze waren al €70.000 in prijs gezakt en de vraagprijs staat nu op €649.000.

Lees ook:Huis verkopen door giften
Lees ook:Huis verkopen dankzij een verkoopstylist
Lees ook:Onverkoopbare huizen
Lees ook:Huis van de week
Lees ook:Beleggen in een tweede huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.