Het lukt Van Dijk Educatie niet om schoolboeken te sturen!!

Als bedrijf moet je ambities hebben. Ook de schoolboeken leverancier Van Dijk heeft grote plannen. Zij willen een belangrijke schakel zijn in het digitale onderwijs. Of die ambitie haalbaar is, mag je vraagtekens bij zetten. Het lukt ze in de vierde schoolweek nog niet om 7.500 leerlingen de schoolboeken toe te sturen.

Mijn dochter is de hele vakantie al bezig met haar nieuwe fase in haar jonge leven. Na de vakantie mag ze eindelijk naar de Havo. De laatste week van de vakantie had ze gelijk al plannen om alvast vooruit te leren. Met een voorsprong zit je de eerste weken net iets lekkerder op school. Helaas geen boeken in de laatste week voor de vakantie. Inmiddels zit nu al in de vierde week, en nog steeds zit ze te wachten op vijf boeken.

Onbegrijpelijk dat een dergelijke gerenommeerde partij een heel eenvoudige taak niet uit kan voeren. Van Dijk Educatie is de grootste schoolboeken leverancier van Nederland. Scholen doen er verstandig aan om toch even bij andere leveranciers te informeren. Grote kans dat ze ook nog een financieel voordeel kunnen halen.

Nog erger is dat Van Dijk Educatie de “slachtoffers” niet informeert over de voortgang. Met een dergelijk bedrijf wil toch geen enkele school samenwerken?

Lees ook:Belastingvrij geld voor schoolboeken
Lees ook:ADV: Een mooie titel op je CV niet meer nodig
Lees ook:15% van de Nederlanders hebben het vakantiegeld nodig om rond te komen
Lees ook:Crisis voor je vakantiegeld?
Lees ook:De toekomstige kosten van autorijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.