Domeinnamen van DSB Bank kopen

lenen.nlDe DSB Bank blijkt nog drieduizend domeinnamen te bezitten die nog verkocht moeten worden. Domeinnamen als lenen.nl zullen nog wel een bedrag tussen de 30.000 en 40.000 euro op kunnen leveren volgens Rik Riezebos van European Institute for Brand Management.

Veel domeinnamen zullen dermate besmet zijn dat ze niet opnieuw gebruikt kunnen worden, maar domeinnamen die betrekking hebben op lenen zonder dat de relatie met de vroegere DSB Bank eruit blijkt, zijn nog wel te hergebruiken. De DSB-gerelateerde namen zal niemand belangstelling voor hebben.

Domeinnamen van de failliete DSB Bank
De meeste domeinnamen zullen onverkoopbaar zijn, maar volgens Riezebos zou een naam als Postkrediet mogelijk zelfs nog wel levensvatbaar zijn. Het is voor de curatoren nog niet duidelijk of de namen verkocht gaan worden op een veiling of dat ze als bulk worden aangeboden.

Laten wij hopen dat namen als “lenen.nl” niet weer gebruikt gaan worden op een DSB-manier, met de daarbij behorende irritante manier van reclame-uitingen.

Lees ook:Rente daalt, maar leenrente niet
Lees ook:Wat maakt de persoonlijke lening persoonlijk?
Lees ook:Spaarders met grote bedragen bij de DSB Bank
Lees ook:In zware tijden de kinderen plukken
Lees ook:Twintig procent van de Nederlanders zijn financieel ongezond

Eén reactie op “Domeinnamen van DSB Bank kopen

  1. Mark de vries

    Interessante blog. Ik denk dat lenen.nl voor sommige mensen nog best interessant kan zijn en inderdaad een aardig bedrag nog kunnen opleveren.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.