Nog 12.000 Icesave-rekeningen in de wacht

De Nederlandsche Bank is een ‘veegactie‘ gestart voor rekeninghouders van Icesave. Er schijnen nog steeds zo’n 12.000 rekeningen niet afgewikkeld te zijn. Omdat mensen geen formulier hebben ingestuurd of de gegevens niet compleet waren. De betreffende rekeninghouders krijgen nog een herinneringsmail van DNB, aangezien de uiterste claimdatum met rasse schreden nadert. Tot uiterlijk 16 maart kunnen claims ingediend worden, daarna niet meer. Best veel, 12.000 op een totaal van 140.000 rekeninghouders. Zal het nou voornamelijk gaan om nagenoeg lege rekeningen of zullen mensen met echte saldi werkelijk vergeten zijn te claimen? Of misschien is het nog steeds niet duidelijk genoeg dat beide rekeninghouders hun eigen helft van het saldo van een gezamenlijke rekening moeten terugvragen?
Ik ben wel benieuwd naar het totaal bedrag dat op die 12.000 Icesave-rekeningen staat!

Lees ook:Vergeten spaarrekeningen
Lees ook:Spaarders DSB Bank krijgen geld vóór kerst
Lees ook:Credit Europe daalt nog verder…
Lees ook:We are ICESAVED!
Lees ook:Postbank vanaf dinsdag helemaal ING

3 reacties op “Nog 12.000 Icesave-rekeningen in de wacht

  1. Luuk

    Blijkbaar hebben een hoop mensen hun zwarte geld bij IceSave geparkeerd er durven ze dat nu niet terug te claimen, bang voor de belastingdienst

      /   Beantwoorden  / 
  2. ellen

    er staat in ieder geval 22 cent van mij op! Postzegel op formulier plakken kost me meer..

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jan

    Weer gelul over zwart geld: nee, net zo min dat het onverstandig is om zwart geld bij bv. de Rabo neer te zetten was dat ook bij Icesave.
    Ik denk dat DNB er zelf nog een zooitje van heeft. Wacht zelf nog op erkenning van en/of rekening, na 5x bellen, mailen en officieële brief nog geen antwoord. Dus mijn rekening is ook niet afgerond.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.