Mijn eigen bedrijf: helemaal los

GeldKennis is nu echt zelfstandigJawel, het is zover. Per 1 april heb ik geen werkgever meer en kan ik al mijn werktijd besteden aan GeldKennis! In een reactie op een eerdere aflevering van Mijn eigen bedrijf zei Peter: "Een echte vliegende start maak je als er geen 'vangnet' meer is. Zorg dat je afhankelijk wordt van je bedrijf en de raket gaat los!"

M'n werkgever is dus geen vangnet meer vanaf gisteren. Dus nu maar gaan met die banaan… ehhh raket. Alhoewel ik natuurlijk nooit echt afhankelijk word van mijn bedrijf zolang mijn lief als kostwinner genoeg verdient.

Maar ik heb de afhankelijkheid qua inkomen niet nodig voor de drive die ik voel. Tenminste, op dit moment nog niet. Vooralsnog moet ik vooral zorgen dat ik ook wat tijd voor mezelf neem. De laatste maanden had ik de neiging om bijna alle tijd die ik had naast de zorg voor m'n gezin te besteden aan werken. En daar moet je natuurlijk ook mee oppassen!

Vanaf nu dus alleen nog GeldKennis qua werkuren en inkomen. Die uren zijn op dit moment ontzettend gevuld met opdrachten. En ik bruis van de ideeën die ik wil uitwerken dus voorlopig heb ik genoeg te doen!

Lees ook:Mijn eigen bedrijf: flexibiliteit en verantwoordelijkheid
Lees ook:Nieuw op woensdag: Mijn eigen bedrijf
Lees ook:Mjin eigen bedrijf: prioriteiten
Lees ook:Mijn eigen bedrijf: opdrachten afwijzen
Lees ook:Nieuws van uw blogster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.