Vergelijken zorg- en autoverzekering loont

auto (2)Voor Loanz.nl heb ik een artikel geschreven over het besparen van geld door te vergelijken via het internet. Er valt vooral veel geld te besparen op de zorgpolis en de autoverzekering.


De verzekeringsvoorwaarden van de autoverzekering verschillen nauwelijks tussen de diverse verzekeraars. Dat geldt niet voor de premie. Het loont de moeite om jaarlijks uw verzekering te vergelijken met de alternatieven bij de concurrerende verzekeraars. Voor het verzekeren van een auto tegen de WA/casco dekking (all risks) moet u bij de ene verzekeraar bijvoorbeeld €800 betalen, terwijl u bij de goedkoopste verzekeraar terecht kunt voor €300.

Zorgpolissen vergelijken
Jaarlijks per 1 januari kunt u overstappen naar een andere verzekeraar. De dekking voor de basisverzekering is overal gelijk. Ook bij de zorgpolis is het verstandig om te vergelijken. De premie voor de basisverzekering kan enkele euro’s per maand verschillen. Een eventuele aanvullende zorgpolis is lastiger te vergelijken. De premie verschilt sterk, maar dat geldt ook voor de dekking in de polissen. De aanvullende zorgpolis is niet alleen op premie te vergelijken.

Premies vergelijken kost u slechts enkele minuten
Op het internet kunt u de premies voor de autopolis eenvoudig vergelijken. U voert uw kenteken in en beantwoord enkele vragen en de premie verschijnt al in beeld. De vergelijking kan u op jaarbasis honderden euro’s besparen.

Lees ook:Kritische klanten betalen minder voor de zorgverzekering
Lees ook:Besparen op één van de duurste verzekeringen – de zorgverzekering
Lees ook:Goedkoper verzekeren
Lees ook:Goedkoopste zorgverzekeringen 2011
Lees ook:Overstappen naar een andere zorgverzekeraar

Eén reactie op “Vergelijken zorg- en autoverzekering loont

  1. autoverzekering

    Overstappen loont denk ik voor 90% van de automobilisten. De verzekeraars vechten voor nieuwe klanten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.