Korting op zorgverzekering, geld waarvoor u niets hoeft te doen

Waarschijnlijk gaan ook dit jaar slechts weinig verzekerden overstappen naar een andere verzekeraar. U kunt toch veel geld besparen door collectiviteitkorting bij uw huidige verzekeraar.

Agis geeft korting aan de leden van de Diabetesvereniging Nederland, Alvleeskliervereniging en de ANWB. Zilveren Kruis geeft onder andere korting aan leden van de Consumentenbond, FNV en de KNVB. CZ geeft korting aan leden van de ANBO, Astmafonds en de CNV.

Dit is nog maar een kleine greep uit de kortingsmogelijkheden.

U kunt dus gewoon verzekerd blijven bij uw huidige verzekeraar en uitzoeken hoe u korting kunt krijgen. Vervolgens belt u met de verzekeraar en laat u aantekenen dat u lid bent van een vereniging waar zij kortingsafspraken mee hebben.

Indien u er niet uit komt, kunt u een reactie plaatsen bij dit artikel en geef ik aan via welke ledenorganisatie u korting kunt krijgen. U kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar: [email protected].

Lees ook:Besparen op uw zorgverzekering door een collectiviteit
Lees ook:Zorgverzekering zonder korting?
Lees ook:Altijd geld tekort? Begin 2018 goed en vergelijk
Lees ook:Woonlastenverzekering in het vizier
Lees ook:Verzekeraars hanteren trucjes met de autoverzekering

6 reacties op “Korting op zorgverzekering, geld waarvoor u niets hoeft te doen

  1. Max

    Geld waar je niets voor hoeft te doen is natuurlijk altijd mooi :) CZ heeft veel kortingen inderdaad, en een mooi systeem waarmee je zo de voordeligste uitzoekt.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Zorgverzekerde

    Ik vind dat iedereen elk jaar gewoon kritisch moet kijken. Niet alleen naar de kosten maar ook naar de dekkingen. Kan veel narigheid voorkomen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Crisismoe.nl

    Jammer alleen dat de kortingen op de basisverzekeringen zo tegen vallen. Heb nu 2 collectieve aanbiedingen gehad en het scheelt maar liefst 2 euro p/m op de basis verzekering. Daarnaast zijn de aanvullende verzekeringen dan weer duurder of onvolledig.

    Waar blijft de geheel zelf samen te stellen zorgverzekering?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Max

    Ik zit al mijn hele leven bij dezelfde, volgend jaar maar eens overstappen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Zorgverzekering

    Helaas maken nog te weinig mensen gebruik van collectieve zorgverzekeringen. Dit kan soms veel geld besparen. Sinds kort zijn er meer organisaties die hier wat mee doen. Bijvoorbeeld United Consumer. Gezien het aangekondigde eigen risico van € 400 is de kans groot dat mensen meer en meer gaan zoeken naar korting.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.