Hoge spaarrente bij… ING!

Hoe dúrven we te beweren dat de grootbanken geen goede rentepercentages aanbieden? De beste vrij opvraagbare spaarrekeningen bieden op dit moment 4,8%, Credit Europe heeft haar rente net verlaagd naar 4,5%. En bij ING is er ook een nieuwe spaarrekening te krijgen – vrij opvraagbaar – met een rente van 4,5%! Nogal stiekem verborgen, niet opgenomen in het overzicht van spaarrekeningen en rentepercentages, maar hij is er wel: de ING Profijtrekening. De rente is dus 4,5% en het geld kun je ieder moment opvragen. Eén aandachtspuntje: de minimale inleg is € 50.000. En dat saldo moet er ook minimaal op blijven staan. Tja. Daarmee vallen veel spaarders af voor dit aanbod natuurlijk.

Goh, een combinatie van Postbank-gedrag en ING-gedrag. Postbank omdat die specialist zijn in het introduceren van nieuwe spaarrekeningen met een mooie rente, om deze vervolgens snel te laten afzwakken naar een veel te laag niveau. En ING omdat het aanbod alleen maar gericht is op grote spaarders.

Lees ook:Rentebericht: trucs met spaaraanbiedingen
Lees ook:Postbank verdubbelt spaarrente
Lees ook:‘Top’ spaarrekening voor iedereen
Lees ook:Rabobank schandaliger dan Postbank
Lees ook:Wat ga jij doen met je Postbankzaken?

Eén reactie op “Hoge spaarrente bij… ING!

  1. Groene lening

    Ethiek wordt inderdaad steeds belangrijker, daarom brengt HoogsteRente.nl -als enige spaarvergelijkingssite van Nederland- spaar- en ethiek informatie samen. Zo zie je niet alleen bij welke bank je de hoogste spaarrente krijgt en tegen welke voorwaarden, maar ook hoe ethisch (verantwoord)je spaargeld wordt geïnvesteerd. Hoe ethisch wordt jou spaargeld geinvesteerd?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.