5,5% voor twee jaar: nu kan het nog!

Nog even als vervolg op het bericht over de renteverlaging bij Credit Europe per morgen. Daarbij gaat het alleen om de rente op de Top Interestrekening: de vrij opvraagbare internetspaarrekening. De depositorentes wijzigen nog niet, maar dat gaat vast en zeker niet lang meer duren. Op de website staat dat deze rentes gelden tot 16 maart 2009. Je kunt natuurlijk op je klompen aanvoelen wat er daarna gaat gebeuren. Het meest interessante aanbod van Credit Europe op depositogebied is de 2-jaar vast: 5,5% rente. Helemaal nu we weten dat de garantie gehandhaafd blijft op € 100.000 is dat voor velen wellicht een overweging waard.

Maarrrrrrr…. de vraag is of je nog op tijd bent. Als je al een internetspaarrekening hebt bij Credit Europe misschien wel. Heb je die nog niet, dan zul je die eerst moeten openen om een deposito te kunnen afsluiten. Rekening aanvragen op de website, formulier insturen, moet verwerkt worden, rekeningnummer, geld overboeken…. waarschijnlijk ga je dan 16 maart niet meer halen.

Let je wel even op hoe Credit Europe omgaat met het aflopen van een deposito?

Lees ook:En nog een spaarrente verlaging
Lees ook:Credit Europe daalt nog verder…
Lees ook:Nieuwe depositorentes Credit Europe
Lees ook:Credit Europe verlaat koppositie
Lees ook:Credit Europe doet mee met Icesave en NIBC Direct

2 reacties op “5,5% voor twee jaar: nu kan het nog!

  1. Rob

    Op de pagina met de voorwaarden van deposito’s zie ik het volgende staan:

    ‘Voorwaarden geldig per 16.01.2009 tot nader order.’

    Waar komt de datum 16 maart vandaan, zie ik iets over het hoofd?

    Groet,

    Rob

      /   Beantwoorden  / 
    1. Fred Wijma

      Nee Rob, je ziet niets over het hoofd. Tot voor een paar dagen terug stond daar inderdaad dat de voorwaarden golden tot 16-03-2009. Dat deze datum nu is veranderd, zou te maken kunnen hebben met de verlaging van de topinterestrekening van 12 maart. Wellicht hebben ze bij CE zoveel succes met hun depositorekeningen, dat ze daarmee nog een tijdje willen doorgaan om zo kapitaal aan te trekken.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.