OHRA is gestopt met leningen

Voor mij stond OHRA altijd bekend als een plek waar je redelijk voordelig kon lenen. Omdat ik een voorbeeldberekening nodig had ging ik even naar de site van OHRA en wat blijkt? Sinds 5 januari 2009 verstrekt OHRA geen leningen meer! Ik heb niet het idee dat daar ruchtbaarheid aan is gegeven, anders had ik het vast wel geweten. Maar hoe zit het dan met de leningen die Kruidvat aanbiedt?

De financiële producten van Kruidvat zijn van OHRA. Maar op de website van Kruidvat wordt onder Geldzaken nog steeds de Persoonlijke lening en het Doorlopend krediet aangeboden. Zijn die dan nu niet meer van OHRA Bank maar wel mogelijk via Delta Lloyd Bank misschien? OHRA Bank is immers een handelsnaam van Delta Lloyd Bank. Of zijn ze gewoon nog ever vergeten de site van Kruidvat aan te passen? De rekenmodule werkt er niet in ieder geval…

Lees ook:Geldbedrijf centraal: Delta Lloyd
Lees ook:Kruidvat geldzaken = OHRA
Lees ook:Trekpleister gaat ook verzekeringen verkopen
Lees ook:De verschillende soorten leningen
Lees ook:Ultimatum van Verliespolis voor Delta Lloyd

4 reacties op “OHRA is gestopt met leningen

  1. Harald

    Ik heb net op Kruidvatgeldplein.nl geweest en kon gewoon een berekening maken. Wellicht een tijdelijke storing??

      /   Beantwoorden  / 
    1. Anneke Ranzato-Versloot

      Ben ik nog steeds benieuwd of je er echt nog een krediet kunt krijgen… nu ga ik geen aanvraag doen om die nieuwsgierigheid te bevredigen maarrrrr mocht jij echt een lening willen aanvragen, laat je weten hoe dat dan zit met OHRA?

        /   Beantwoorden  / 
  2. Gambit

    Ik heb net gebeld met Delta Lloyd. Zowel Delta Lloyd als OHRA zijn gestopt met het aanbieden van consumptief krediet, Kruidvat wordt voorlopig nog aangehouden, maar daarvan is niet bekend hoe lang…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Geld Lenen

    Door de huidige marktomstandigheden is Financiering maatschappij Arenda heden gestopt, met de verkoop van nieuwe leningen. Voor lopende kredieten verandert er niets. Zij garanderen de 25000 lopende klanten een volledige service gedurende de looptijd van de contracten. Arenda is niet langer in staat om de dienstverlening voor het verstrekken van nieuwe leningen voort te zetten. Het bedrijf kon niet tegen bedrijfseconomisch haalbare voorwaarden worden voortgezet. Dit noodzaakte Arenda om de verkoop van nieuwe leningen te staken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.