Besparen op dure attractieparken

De zomer is weer begonnen. De komende maanden zullen er weer veel gezinnen een dagje uit gaan naar de vele attractieparken die Nederland rijk is. Het zijn leuke dagjes uit, maar ze kosten veel geld.

Alleen al om binnen te komen in de grotere attractieparken in Nederland moet u voor een gezin (uitgaande van vier personen) al meer dan €100 betalen. Inclusief parkeren en eten en drinken kunt u uitgaan van €175. In het slechtste geval komt u ook nog op een zeer drukke dag waardoor u meer dan één uur moet wachten voor de populaire attracties. U kunt geld besparen door thuis al goed uw huiswerk te doen.

Korting op de entreeprijzen
Bijvoorbeeld voor Slagharen kunt u met enige speurwerk kortingskaarten krijgen waarmee u met een grote korting binnen kunt komen. Ook voor Hellendoorn kunt u kortingskaarten krijgen. Voor bijvoorbeeld de Efteling moet u al tevreden zijn met kortingskaarten van een paar euro.

Besparen op eten en drinken
Naast de hoge prijzen voor de entree, moet u ook voor het eten en drinken diep in de buidel tasten. Hierop kunt u eenvoudig besparen door zelf iets mee te nemen. Uiteraard hoeft u niet voor de hele dag consumpties mee te nemen, maar door in ieder geval iets mee te nemen kunt u al snel €20 besparen.

Rustige dagen
Op de websites van de parken kunt u nagaan op welke dagen zij veel bezoekers verwachten. Door op rustige dagen te gaan kunt u zeer lange wachtrijen voor de attracties voorkomen.

Lees ook:Dagje uit voor weinig of niets
Lees ook:Vakantiedagen sneller op maken
Lees ook:Op vakantie, let op uw budget
Lees ook:Hand op de knip in december
Lees ook:Bespaartip: besparen op tussendoortjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.