Is die factuur wel echt?

De Kamer van Koophandel slaat groot alarm bij alle ondernemers: er is een organisatie die valse facturen uitstuurt die sterk lijken op de KvK factuur voor de jaarlijkse bijdrage. In werkelijkheid is het niet voor de KvK maar voor een website KvKHandelsregister.nl van het bedrijf Kantoor voor Klanten. Sneaky zeg! De factuur is volgens de kleine lettertjes ook geen factuur maar een aanbod. Betaal je – dan zit je aan het aanbod vast. Nu is de bankrekening van het bedrijf inmiddels geblokkeerd maar toch. Het is een goed signaal dat iedereen goed moet checken of facturen en acceptgiro’s wel gaan over dingen die je werkelijk moet betalen.

Lees ook:Mijn eigen bedrijf: administratie
Lees ook:Gratis creditcard niet altijd gratis
Lees ook:Zijn al je verzekeringen noodzakelijk?
Lees ook:Fors goedkopere autoverzekering bij HEMA
Lees ook:€ 3 miljoen teveel parkeergeld… per week!

2 reacties op “Is die factuur wel echt?

  1. Ron

    Ik vraag me altijd af of de èchte KvK-factuur wel iets is wat ik moet betalen. Het enige wat ik van de KvK overhou is een zootje spam, via fax en telefoon. Wat mij betreft kunnen ze dat hele KvK vandaag nog opheffen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Anneke Ranzato-Versloot

      Hmmm het is inderdaad geen gekke vraag wat we er nu eigenlijk aan hebben. Verplicht voor de meeste bedrijven… maar waarom moet je kosten betalen voor iets dat verplicht is en waar je geen gebruik van maakt?

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.