Bespaartip: zegels en punten doorverkopen

Ik had het zelf nog niet bedacht maar vond het wel een leuke. Mijn keukenla ligt vol met DE-punten – echt tot wel 10 jaar terug denk ik. En ze komen er ook nog steeds bij. Maar ga ik er iets mee doen? Dat betwijfel ik. Op de site Cool en Gratis (al een bespaartip op zich) kwam ik de tip tegen dat je die dingen ook te koop aan kunt bieden. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor DE-punten.

Lees ook:Kopen via Productveilingen.com
Lees ook:100 bespaartips
Lees ook:Hotelkamerveiling, goedkoop een nachtje weg
Lees ook:Bespaartip: genoeg gratis te krijgen
Lees ook:Bespaartip: gratis is altijd goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.