Hotelkamerveiling, goedkoop een nachtje weg

Via Hotelkamerveiling kunt u bieden op een hotelkamer en op vakanties. Op deze manier kunt u een hotelkamer voor één nacht krijgen voor een laag bedrag.

Er zijn verschillende veilingen via de site. U hebt de veilingen met een hoog bedrag aan minimale bod, en de zijn veilingen vanaf €1,-. Bij een aantal veilingen heb ik het gevoel dat de vanaf prijs eigenlijk al het bedrag is wat het normaal gesproken ook kost, maar daar kan ik mij in vergissen.

Bij de veilingen vanaf €1,- is een groot voordeel te behalen. Ik heb een hotelkamer voor één nacht kunnen bemachtigen voor €25,-, wat normaal gesproken minimaal het dubbele moet kosten. Bovenop dit bedrag kwam nog wel €7,50 aan veilingskosten, maar ook dan vallen de totale kosten nog mee.

In één geval kwam ik een veiling tegen die nog een paar minuten duurde, waarbij de hoogste bod op een paar euro stond. Vlak voor de sluitingstijd kwam er vervolgens een bod binnen van €20,-. Hierbij bekroop mij het gevoel dat het een nepbod was om de prijs op te drijven, maar daar is natuurlijk geen bewijs voor.

Via deze site kunt u goedkope hotelkamers boeken, maar u moet wel controleren wat de normale prijs is voordat u gaat bieden.

Lees ook:Goedkoop een nachtje weg
Lees ook:Hotelkamer €890 goedkoper?
Lees ook:BTW weg ermee
Lees ook:Bud is terug!
Lees ook:Wat verdient Jan Modaal in 2013?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.