VerdienIdee: eenvoudig thuiswerk?

Mijn ideeën voor bijverdiensten beginnen een beetje op te raken. Je zou denken – en voor veel mensen hopen – dat er toch eenvoudig thuiswerk te krijgen moet zijn. Inpakken, stickers plakken, dat soort dingen. En het zal er vast zijn maar via Internet is het niet te vinden. Er zijn talloze sites die roepen dat ze dit soort werk hebben, maar dan komt de cobra onder het gras…

Je moet een duur 0900-nummer bellen waar je lang aan de lijn gehouden wordt en vervolgens zonder informatie ophangt. Of je moet een informatiepakket bestellen voor een paar tientjes. De zoektocht naar thuiswerk lijkt voor de meeste mensen alleen maar geld te kosten en niets op te leveren.

Er zijn hele uitgebreide professioneel uitziende sites en ontzettend slordige te vinden. Er zijn kleine oproepjes op Marktplaats en korte advertenties. Het lijkt er sterk op dat het in de praktijk allemaal valt onder de noemer oplichterij.

Als je simpel thuiswerk wilt kun je dat het beste zelf werven. Er zijn in jouw woonplaats misschien best bedrijven te vinden die eenvoudig werk willen uitbesteden zonder dat via een duur bedrijf te doen. Dat zal niet makkelijk zijn want als je wilt verkopen kun je ook telemarketing gaan doen.

Lees ook:Bespaartip: gratis af te halen
Lees ook:Boober-praktijken bij ABN AMRO?
Lees ook:Werklozen moeten aan de slag!
Lees ook:Domheid en gebrek aan interesse in geldzaken
Lees ook:Deeltijdpensioen, lijkt het je wat?

4 reacties op “VerdienIdee: eenvoudig thuiswerk?

  1. Dennis V

    Écht geld verdienen via internet is vrij lastig. Je moet er eerst een hoop voor leren. Natuurlijk zijn er wel diverse mogelijkheden zoals het e-maillezen, maar dat is de moeite niet vanwege de lage opbrengsten; 1ct per gelezen mail. Via internet is natuurlijk wel goed te verdienen als websitebouwer, maar ook daar moet je voor leren. Kennis = Geld waard. Geld verdienen via Google AdSense is ook mogelijk, zorg er dan wel voor dat je een stabiel aantal bezoekers naar je website(s) kunt halen, anders is ook dat de moeite niet! (Een full-time inkomen is bijna niet haalbaarmet AdSense, maar het kan een leuke aanvulling zijn op je huidige inkomen) De beste manier om niet in geldproblemen of geldtekorten te raken zijn wat mij betreft: zorgen dat je geen geld leent of schulden maakt en een baan zoeken waar je veel kunt werken. Vanaf dat moment gaat je geld groeien en als je het goed doet, elke maand een stukje meer.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Soebar

    Hoe en waar thuiswerk vinden
    Via arbeidsbureau, via thuiswerkcentrale of via internet?

    Deze post gaat over hoe en waar kunt u thuis werk vinden. U kunt natuurlijk gaan zoeken naar uw droomwerk via arbeidsbureau of via thuiswerkcentrale, maar u kunt ook uw toekomstige werk via internet vinden. De bedoeling van deze post is om u te helpen met het zoeken naar het werk die u kunt lekker vanuit uw luie stoel thuis doen :) Kortom een korte gids voor mensen die willen thuiswerk via internet vinden.
    Voorbereiding voor het zoeken naar thuiswerk

    U moet als eerste bedenken naar welke thuiswerk vacatures gaat u zoeken en wat voor thuiswerk wilt u doen. Open in uw Windows een “Kladblok” (Notepad) en begin met het maken van het lijstje van uw gewenste vacatures en thuiswerk trefwoorden, zodat u het later makkelijk kunt koperen en als zoekopdracht in de browser gebruiken. Verder is het ook altijd handig om een map met de naam “thuiswerk” bij uw favoriete pagina’s aanmaken om later tijdens het zoeken naar uw thuiswerk de gevonden pagina’s van werkaanbieders en vacatures daar op te slaan. U maakt deze map als volgende: Open uw favoriete internet browser en klik in toolbaar (bovenaan) op “Favorieten” of op “Bladwijzers”. Vervolgens ga naar “Toevoegen aan favorieten” of naar “Bladwijzer voor deze pagina maken” (voor Firefox internet browser). Maak daar een map aan door het drukken op de knop “Nieuwe map”.
    Voorbeeld van het lijstje met thuiswerk vacatures en trefwoorden

    Hieronder kunt u zien een goed voorbeeld van dit lijstje. Dit voorbeeld kunt u ook gebruiken.

    thuis werk
    thuiswerken
    geld verdienen
    werk nl
    arbeidsbureau
    thuiswerk be
    thuiswerk Nederland
    thuis bijverdienen Belgie
    op zoek naar thuiswerk
    thuiswerk vacatures
    thuiswerk aangeboden
    thuiswerkcentrale
    thuiswerk inpakwerk
    thuiswerk administratief
    vacature zoeken thuiswerk
    vacature kinderopvang
    goed betaald thuiswerk
    Begin met het zoeken naar het werk

    Als uw lijstje klaar is, kunt u beginnen met het zoeken naar het werk. U wilt het beste thuis werk hebben dus u moet ook de beste zoekmachine gebruiken en deze zoekmachine is Google.
    Waarom Google is de beste zoekmachine om te surfen? Google is continue bezig met het verbeteren van zijn algoritme en probeert alleen maar de meest relevante en betrouwbare zoekresultante te tonen. De slechte en onbetrouwbare sites meestal worden niet getoond in google.
    Kopeer de zoekfrases van het lijstje en plak het in de zoekform van zoekmachine.

    bron http://thuiswerk-bijverdienen.blogspot.com/

      /   Beantwoorden  / 
  3. thuiswerk

    Er zijn zat manieren om thuiswerk te vinden google is je grootste vriend.
    groetjes

      /   Beantwoorden  / 
  4. Tiny

    Wat een goed idee om gewoon bij bedrijven in de buurt langs te gaan met de vraag of ze thuiswerk hebben. Wie niet waagt die niet wint.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.