Spaarrente wekker van ING

De ING is aan het adverteren met de spaarrente wekker. Nadat u zich heb aangemeld, krijgt u een mailtjes met de opgave van de wijzigingen van spaarrentes.

Drie dagen voordat de spaarrente gaat wijzigen. Krijgt u een mailtje met de opgave van de wijziging. Indien u een spaarrekening hebt bij de ING ontvangt u de rentewijzigingen van het betreffende product. Niet-klanten ontvangen een mailtje indien de spaarrente voor de Toprekening of de Profijtrekening gaat wijzigen.

Enige tijd geleden heeft de ING haar aanbod aan spaarrekeningen transparanter gemaakt. Vooral over de vroegere dochter, de Postbank, is vaak commotie geweest over de werkwijze. Zij stonden erom bekend dat ze nieuwe spaarrekeningen introduceerde en nadat ze voldoende spaarders hadden aangetrokken, werd de spaarrente structureel verlaagd (zie artikel). Om weer nieuwe klanten aan te trekken werd er weer een nieuwe spaarrekening geïntroduceerd. De bank wist namelijk dat de meeste klanten wel bleven hangen met de spaarrekening met de lage spaarrente.

Deze tijden lijken voorbij bij de ING.

Lees ook:LeasePlan Bank laat weer nieuwe spaarders toe
Lees ook:Spaaractie van ING vergelijkbaar met zegeltjesacties
Lees ook:Spaarloon bij ING?
Lees ook:Spaarrente boven drie procent
Lees ook:Geen nieuwe spaarrekeningen meer bij LeasePlan Bank?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.