Depositorente Credit Europe ook omlaag

Zoals al te verwachten was gaat de depositorente van Credit Europe ook omlaag. Daarmee vervalt het aantrekkelijke depositotarief voor 2 jaar vast van 5,5%. Ze zijn wel zo slim om er in de nieuwe tabel weer een actie op te nemen. Dit keer is de 3 jaarsrente duidelijk hoger: 5,25%. Nog steeds een heel mooi tarief lijkt me zo.

Per morgen zijn de rentetarieven als volgt:

3 maanden 3,50% p.j.
6 maanden 3,50% p.j.
9 maanden 3,75% p.j.
12 maanden 4,00% p.j.
2 jaar 4,25% p.j.
3 jaar 5,25% p.j.
4 jaar 4,75% p.j.
5 jaar 4,75% p.j.

Lees ook:Nieuwe depositorentes Credit Europe
Lees ook:Credit Europe vliegt omlaag
Lees ook:Credit Europe verlaat koppositie
Lees ook:En nog een spaarrente verlaging
Lees ook:Rentebericht: Hypotheekrente stijgt door

7 reacties op “Depositorente Credit Europe ook omlaag

  1. Rob

    Hoi Anneke (en andere lezers),

    Ik was er inderdaad al bang voor. Het was te verwachten dat ze ook de depositorente neerwaarts bij zouden stellen. Verwacht ook dat andere banken (prijsvechters met name) dit voorbeeld zullen volgen. Kan ook niet anders na uitspraken van de ECB over de basisrente.

    Overigens, Anneke, hoe kom je aan de de datum waarop ze hun depositorente verlagen? Na het inloggen op de website blijkt dat de lagere rentetarieven al zijn verwerkt in het deposito-aanvraagsysteem. Dit terwijl op de website zelf (vrij toegankelijke gedeelte) nog de oudere, hogere rentetarieven staan. Lijkt me een wat rare gang van zaken.

    Groet,

    Rob

      /   Beantwoorden  / 
    1. Anneke Ranzato-Versloot

      De rentewijziging heb ik via via doorgekregen, en gaat in per vandaag (dinsdag 17 maart) dus tja, dan laten ze de oude rente natuurlijk tot en met 16 maart op de publieke website staan. Als ik nu kijk staat de nieuwe actierente (3 jr vast 5,25% op de homepage).

        /   Beantwoorden  / 
      1. Rob

        Bedankt voor je antwoord. Alleen ging de wijziging blijkbaar gisterenavond al in. Want, in tegenstelling tot de informatie op de publieke website, waren de rentepercentages in het aanvraagsysteem gisteren (de 16e dus)al neerwaarst bijgesteld.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Anneke Ranzato-Versloot

          Hmmm ja dat is wel raar. Want als je al een spaarrekening hebt bij Credit Europe kun je toch zó een deposito openen? Dus had je gisteravond kunnen denken: okay, nú ga ik voor die tweejaarsaanbieding, want morgen kan het niet meer. Maar in de praktijk dus gisteravond al niet meer. Als je het van plan was zou ik het eens proberen neer te leggen bij ze. Wie weet!

            /   Beantwoorden  / 
        2. Fred Wijma

          Kunnen ze zich bij Credit Europe een voorbeeld nemen aan de AK-bank. Daar krijg je keurig een emailtje dat de rentes over één of twee dagen veranderd worden. Wil je daar een depositorekening openen, dan kan dat via de email. Ben je dus zo klaar.

            /   Beantwoorden  / 
  2. Rob

    Inmiddels heb ik contact gehad met de Credit Europe bank en is het ‘probleem’ naar tevredenheid opgelost. Ik heb alsnog een deposito af kunnen sluiten met de voormalige rentestanden. Prima bank dus tot nu toe.

      /   Beantwoorden  / 
  3. deposito rente

    Uitkijken geblazen, soms geven banken een lange wachttijd om een rekening te openenen ondertussen daalt de rente weer.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.