Oude versie Ipad kopen voor laag bedrag

Binnenkort verschijnt de nieuwe Ipad op de Nederlandse markt. Op Marktplaats wordt de Ipad, die nu nog te koop is, massaal gedumpt. De verkopers hopen een leuk bedragje te krijgen voor de verouderde versie om binnenkort de nieuwe te kunnen kopen.

Wilt u graag een Ipad, maar hebt u geen €500 of meer over voor de gadget, ga dan voor een tweedehandse variant. De oude Ipad is dikker in vergelijking met de oudere versie (13mm ipv 9mm). Verbeteringen zijn er ook wat betreft het besturingssysteem, de processor, de connectiviteit en de camerafunctionaliteiten. De verbeteringen lijken wij niet erg groot, maar ik ben geen kenner op dat gebied.

U kunt nu voor een relatief laag bedrag op Marktplaats terecht voor de eerste versie. Een Ipad van een paar maanden oud, kunt u nu honderden euro’s goedkoper kopen.

Lees ook:Wat kost een iPad?
Lees ook:De Ipad2 is een warm broodje
Lees ook:Gratis iPad2 bij Lynx
Lees ook:Nieuwe auto kopen? Niet doen!
Lees ook:VerdienIdee: zolder legen via Marktplaats

3 reacties op “Oude versie Ipad kopen voor laag bedrag

 1. Thomas18gt

  Niet qua besturingssysteem, de “oude” kan je ook gewoon updaten :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ron

  Wat ik niemand hoor vertellen is dat die ‘oude’ iPad bij het verschijnen van de iPad 2 ook gewoon nieuw te koop blijft, en dan 100 dollar (=euro?) goedkoper wordt. Met andere woorden, wie nu denkt een koopje te hebben met een iPad voor 400 euro, moet beseffen dat diezelfde iPad waarschijnlijk vanaf 25 maart voor hetzelfde bedrag NIEUW te koop zal zijn…: kopers van een oude iPad moeten zich beseffen dat ze eigenlijk nu al die 100 euro van de prijs zouden moeten aftrekken. (Ik zag vandaag nog Dixons adverteren met de oude iPad voor de ‘oude’ prijzen, en hoewel Apple zegt dat er een soort omruilregeling komt voor mensen die er net een hebben gekocht, zou ik me die ellende niet op de hals halen – kortom, blijf nog ff tot 25 maart van een nieuwe iPad af, of je nou een iPad wilt of een iPad 2.)

  @Thomas18gt: ik kan je garanderen dat de oude iPad niet significant aantrekkelijker wordt met iOS 4.3. Er zullen best mensen zijn die genoegen nemen met een oude iPad, maar persoonlijk zou ik voor de iPad 2 gaan.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Johnny

  Op http://www.ipadkopen24.nl kan je zien waar je zo goedkoop mogelijk een iPad kunt kopen. Ook kun je kijken waar je een iPad in combinatie met abonnement kunt halen

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.