Gratis iPad2 bij Lynx

Op het internet kwam ik een advertentie tegen van Lynx, waarbij bij het openen van een effectenrekening een iPad2 weg werd gegeven. Ik dacht ik ga gewoon een rekening openen, de beurs staat laag en misschien kan ik ook nog een beetje rendement maken. Na het lezen van de voorwaarden is het mij duidelijk dat er nogal wat eisen worden gesteld.

U moet vóór 16 juni een effectenrekening openen die wordt goedgekeurd door Lynx.

 Daarnaast moet u een nieuwe klant zijn. Tot zover zijn het redelijke eisen, maar nu komt het addertje. U moet in de actieperiode (tot 16 augustus 2011), minimaal 80 aandelentransacties verrichten of 160 futurecontracten, of 240 indexoptie contracten.

De transacties moeten minimaal 50 aandelen bevatten met een minimale transactiewaarde van €1.000. Voldoen u aan deze voorwaarden? Dan krijgt u een iPad2 met 16 GB inclusief Wifi en 3G. Voor de versie van 32 GB gelden nog hogere eisen.

Is het een interessante actie?
Voor de berekening ga ik uit van 80 aandelentransacties van €1.000. De minimale kosten van een dergelijke transactie is €6. Aan transactiekosten kost het u €480. Dit is echter niet het grootste probleem. Wie voert er nu 80 aandelentransacties uit in twee tot drie maanden tijd? Conclusie dit is geen actie waar ik aan mee ga doen.

Lees ook:Wat kost een iPad?
Lees ook:Oude versie Ipad kopen voor laag bedrag
Lees ook:De Ipad2 is een warm broodje
Lees ook:BTW weg ermee
Lees ook:ING geeft €50 per €25.000 aan spaargeld

Eén reactie op “Gratis iPad2 bij Lynx

  1. Online beleggen

    There is no such thing as a free lunch.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.