John Wolbers (Easy Life): “Ik was dom en naief”

Quote verdedigt de gladde jongensHeel bijzonder hoe Quote blijft proberen John Wolbers in een positief daglicht te zetten. Je kunt immers beter gezien worden als dom en naief dan als een ordinaire oplichter… Want of er fraude bewezen zal worden bij Easy Life Investments hoeven we denk ik niet te betwijfelen. Nu ken ik de man niet, weet inmiddels dat hij al heel jong heel rijk was. Hij heeft ook een financieel adviesbureau, waarvan mij direct opviel dat er wel gesproken wordt over financiële planning maar niet over enige certificering of erkenning. Twijfelachtig vind ik dat.

Een adviseur met alleen Erkend Hypotheekadviseur op zak zou ik geen volledige financiële planning laten maken. Ik ben overigens benieuwd of al die adviseurs ook werkelijk Erkend zijn. Het feit dat de adviseurs allemaal zwaar op provisiebasis werken geeft mij ook niet veel vertrouwen in kwalitatief goed advies.

Waar gisteren nog een succesverhaaltje over John Wolbers te lezen was op de Weekvandeondernemer.nl is die pagina er nu afgehaald. Wie het nog wil bekijken kan natuurlijk altijd de cache van Google gebruiken.

Justitie mag het uitzoeken, of Wolbers een naïeveling of een crimineel is. Het lijkt mij wel een beetje te veel op het verhaal van de Palm Invest mannen. “Wij hebben nooit de intentie gehad iemand te benadelen.” Yeah right. De beleggers van Easy Life Investments zitten hier wel met de ellende.

Lees ook:Mosterd na de Easy Life maaltijd?
Lees ook:Onderwereld betrokken bij Easy Life en John Wolbers?
Lees ook:Easy Life Investments verdacht van fraude
Lees ook:Financial Life Planning – de oplossing?
Lees ook:Update van beleggingsboefjes

11 reacties op “John Wolbers (Easy Life): “Ik was dom en naief”

  1. Ano

    Nogmaals; de beleggers zijn hun inleggeld NIET kwijt, en krijgen alsnog maandelijks gestort !!

      /   Beantwoorden  / 
  2. G Jansens

    Ik ben al mijn spaar centjes kwijt door live invest en john wolbers ik weet nu niet hoe ik verder moet rondkomen ik hoopp dat ze hem snel oppakken

      /   Beantwoorden  / 
  3. A. Depla

    John Wolbers reed tot vandaag mee in de quote challenge, schijt aan jusitie,

      /   Beantwoorden  / 
  4. marco

    Sorry hoor, 10% gegarandeerd en 0% valutarisco (zie site EL) bij belegging in VS
    product, dat spiegelen ze je zelfs in de Efteling niet voor.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Anneke Ranzato (redactie)

    Blijkt het toch een Fata Morgana!

      /   Beantwoorden  / 
  6. C.J.

    Een verschil; de mannen van Palm Invest hebben de boel laten “klappen” en waren met de doorderzon verdwenen, dit in tegenstelling met John Wolbers en ex directeuren. Ik ben een gedupeerde, althans voorzolang er nog geen concreet en definitief uitsluitsel is. Ik weet wel dat er nog genoeg geld is bij Easy Life om de rentevergoedingen uit te laten keren. Maar de Fiod heeft alle rekeningen laten bevriezen. Op deze manier wordt men dus gedupeerd.

      /   Beantwoorden  / 
  7. C.J.

    Aan Marco; Met het product is niks mis, het zijn de (ex) directueren die bij voorhand al geld hebben uitgegeven voor prive doeleinden wat volgens de Nederlandse wetgeving niet mag. Tot op heden zijn elke maand nog keurig netjes alle rentevergoedingen uitgekeerd. En de efteling niet ook geen zuivere koek.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Internetsparen

    Dat dit nog gewoon kan in Nederland. Erg slecht. En ook raar dat die jongen zichzelf zo klem zet. Zou hij een soort spendeerziekte hebben? Wie weet er meer van?

      /   Beantwoorden  / 
  9. Van Ewijk Van de Wouw

    Gedupeerd door Easy Life? Meldt u aan voor een informatieavond. Spreker is mr. R. Silvertand, de toonaangevende advocaat op het gebied van beleggingsobjecten.
    Mail of bel: [email protected]
    073- 620 51 05

      /   Beantwoorden  / 
  10. Ronald

    Leverde de Limburgse BMW dealer Kera en Keram niet het wagenpark voor Wolbers. En laat beide directeuren nu tot de rijkste mensen van hun dorp behoren. BTW in segureer niets, maar toch.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Belegger

    @ ANO

    Wij beleggers zijn ons geld wel DEGELIJK kwijt!
    Hoe kom je erbij dat het niet zo is????
    De premies worden nog een half jaar doorbetaald, maar de inleg is weg.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.