FD: Teakbelegger kan naar geld fluiten

Kan teakbelegger naar geld fluiten?In vervolg op het artikel van gisteren over het faillissement van het verkoopkantoor van Terra Vitalis schrijft het Financieel Dagblad vandaag over de mening van weer andere deskundigen. Die stellen: de teakbelegger kan naar zijn geld fluiten, er is nog nooit één cent terugbetaald aan mensen die in teak hebben belegd. Dat zou toch wel erg naar zijn voor al die mensen die in die mooie verhalen zijn geduikeld.

Ik ben toch ook wel benieuwd naar de rol van die Dion Bartels in al dit soort verhalen. Hij lijkt er altijd middenin te zitten. Voor sommigen is hij dé man die voor ze vecht, voor anderen is het een regelrecht leugenaar.

Hoe dan ook : er zit veel geld in teak en al helemaal in Terra Vitalis want dat is volgens mij de grootste. Zorgwekkend is het allemaal zeker, helemaal als je leest dat teakfondsen alleen in Nederland op de markt zijn. In ons omringende landen worden ze door toezichthouders van de markt gehaald. Is dit nalatigheid van de AFM dan? Er is een stichting Teakopstand waar je van alles kunt vinden over teakbeleggingen. Niet om blij van te worden.

Lees ook:Verkoopkantoor Terra Vitalis is failliet
Lees ook:Terra Vitalis het nieuwe Palm Invest?
Lees ook:WA-verzekering – Wie verhaalt de schade op de tegenpartij?
Lees ook:Domheid en gebrek aan interesse in geldzaken
Lees ook:Geldbedrijf centraal: Univé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.