Verkoopkantoor Terra Vitalis is failliet

Het verkoopkantoor van Terra Vitalis (PBMG – People Buy More Green) is failliet verklaard. Harrie van Mens (nee, niet Harry Mens) stelt als toezichthouder van de Stichting Terra Vitalis dat de investeerders in het teakhoutfonds hier geen last van hebben: het verkoopkantoor staat los van de stichting. Hij gaat gewoon op zoek naar een nieuw verkoopkantoor.

Bartels Advocaten denkt er heel anders over, zo schrijft het FD in haar artikel. Het is een fascinerend geheel, dat Terra Vitalis. Of het nou goed zit met de gelden van de investeerders, ik kan het niet beoordelen. Er zijn duidelijk twee strijdende partijen, zo blijkt ook uit de reactie van Van Dijk op een eerdere post van mij over Terra Vitalis.

Update: in het FD stellen deskundigen dat teakbelegger naar zijn geld kan fluiten.

Lees ook:FD: Teakbelegger kan naar geld fluiten
Lees ook:Terra Vitalis het nieuwe Palm Invest?
Lees ook:Bagger bij Boober
Lees ook:FIOD duikt in Eco Wood
Lees ook:Gedupeerden Eco Wood verenigen zich

0 reacties op “Verkoopkantoor Terra Vitalis is failliet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.