Tokkies willen geld zien

Nou ja… het moet toch allemaal niet gekker worden. De familie Tokkie eist geld van Van Dale en Revu. Vanwege een deuk in het imago door Revu en het opnemen van het woord ‘Tokkie’ in het woordenboek met als omschrijving ‘asociaal gedrag’. Dat pikken de Tokkies niet. Ze willen geld zien, € 50.000 van allebei de partijen. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik de TV-uitzendingen rondom de Tokkies nooit gevolgd heb, volkomen oninteressant vind ik het. Maar je krijgt natuurlijk toch mee dat die lui hartstikke beroemd zijn geworden door niet bepaald sociaal wenselijk gedrag (asociaal hoor je mij niet zeggen hoor).

Daar hebben ze echt wel geld mee verdiend, met die bekendheid. Maar dat is natuurlijk nog niet genoeg – er moet meer binnenkomen en dus gaan we aanklagen. Hanna Tokkie tegen een verslaggever van Revu: “Door jouw schuld heb ik een hartinfarct gehad. En kanker en suikerziekte!” Yeah right.

Hoe kun je nou een deuk oplopen in een asociaal imago? Dat begrijp ik toch al niet. En is het niet eigenlijk heel grappig als jouw naam in een woordenboek staat? Dat zeggen niet veel mensen je na. Buit de bekendheid gewoon nog wat meer uit in plaats van bedrijven te gaan aanklagen om geld binnen te harken!

Lees ook:Hosselmannetje is z’n baan kwijt…
Lees ook:Auto beschadigd tijdens het uitlenen! Wie betaalt de schade?
Lees ook:Hoge spaarrente bij… ING!
Lees ook:Jongeren kunnen financiële verantwoordelijkheid niet aan
Lees ook:Krassen krassen krassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.