Besparen op je schoonmaak

In een leuk artikel met allerlei bespaartips worden we gewezen op de mogelijkheid om te besparen op je schoonmaak. Als je krap in de euro’s zit heb je natuurlijk al geen werkster meer – dan doe je het lekker zelf. Dan moet je alleen ook even gaan kijken wat je gewend bent aan schoonmaakmiddelen te kopen. Een aantal daarvan zijn behoorlijk en onnodig duur. Velen van ons (ik ben er zeker één van) zijn niet goed bekend met allerlei huis-tuin-en-keuken-middeltjes, terwijl die vaak zeker zo effectief zijn tegen een fractie van de kosten.

Schoonmaakazijn… onze werkster (ik schrijf liever dan dat ik schoonmaak) is er dol op. Gebruikt het zo ongeveer overal voor geloof ik. En eerlijk: ik had het volgens mij nog nooit in huis gehad voordat zij erom vroeg.

Microvezeldoekjes zijn niet zo ouderwets maar wel erg handig. Dat wist ik zelfs al… die zorgen er immers voor dat je minder vaak aan de slag hoeft, en daar ben ik dol op!

Verder hoef je uit mijn koker (zie boven) niet veel voordelige schoonmaaktips te verwachten. Misschien heb jij er nog een paar?

Lees ook:Liever naar de tandarts dan praten over pensioen?
Lees ook:Trucje van Mediamarkt?
Lees ook:Hoe betaal jij op vakantie?
Lees ook:Vakantiegeld investeren in de eigen woning
Lees ook:Jong en Geld bij de VPRO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.