Jong en Geld bij de VPRO

Herman schrijft op Zappen.blog.nl: “Toen ik opgroeide, gaf je als jongere je geld uit aan cd’s, videogames en een incidenteel avondje uit. Tegenwoordig heb je op de middelbare school al een mobiele telefoon, download je alle media die los en vast zitten en is merkkleding nog altijd onverminderd belangrijk (en een stuk duurder geworden). De bestedingen van de jeugd veranderen en dat probeert de VPRO in kaart te brengen met de thema-avond Jong en Geld.” Vanavond om 20.30 uur op Nederland 3!

Pffff, waar gaf ik eigenlijk geld aan uit op de middelbare school? Zo ongeveer nergens aan geloof ik. Kleding, maar zeker niet van merken. Kadootjes, wat drinken bij het uitgaan en dat soort kleine dingen. Maar verder? Da’s nu inderdaad wel anders. Maar ja, je wordt ouder mama…

Lees ook:Belastingvrij geld voor schoolboeken
Lees ook:Gek Geldbericht: Sinterklaas… mag ik geld?
Lees ook:Spaar jij al voor de toekomst van je kind?
Lees ook:Bespaartip: Kleding ruilparty
Lees ook:Bespaartip: budgetvriendelijke kadotips

0 reacties op “Jong en Geld bij de VPRO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.