Geldbedrijf centraal: BinckBank

BinckBank is geen gewone bank. Binck is er alléén voor online beleggen. Ze worden al jaren uitgeroepen tot beste Internetbroker, al is er wel een strijd geweest met Alex. Nu Binck deze concurrent gaat overnemen van de Rabobank staat niets ze meer in de weg om de online beleggingsmarkt volledig te domineren. Al stellen ze op de site van Alex dat er voor Alex-klanten niet verandert… ik ben benieuwd hoe lang dat duurt.

Binck bestaat pas sinds 2000, maar met ondersteuning van het veel oudere AOT (Amsterdam Option Traders). Dat was een heel succesvolle club op de optiebeurs. In 2004 is de naam van AOT veranderd in Binck.

Een uitgebreide analyse op De Financiële Telegraaf over het aandeel BinckBank. Met als conclusie dat het hele aardige mogelijkheden heeft.

Ik moet zeggen, de uitstraling van BinckBank bevalt me wel, net als hun commercial omtrent de Overstapmap (zie boven). Als je graag zelf belegt zonder tussenkomst van een adviseur is het een heel leuk (en waarschijnlijk kostentechnisch veel slimmer) alternatief voor je gewone bank.

Lees ook:Kosten beleggen veel te hoog, ook bij Binck en Alex
Lees ook:IJsland veilig voor je geld?
Lees ook:Kiezen in het woud van beleggingsfondsen
Lees ook:AdvieSoap deel 7: Financiële Planning
Lees ook:Icesavers sparen nu in oude sok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.