Niets meer betalen aan Tell Sell!

Tell Sell staat op het punt om failliet te gaan… grappig dat dit bericht me een beetje raakt. Ik heb niets met Tell Sell en heb er nooit iets besteld. Toen ik nog weleens gewoon een beetje zappte kwam ik er natuurlijk langs en moest er altijd wel een beetje om lachen. En nu denk ik er ook bij aan de moeder van Bridget Jones trouwens.

Maar goed, het thuiswinkelbedrijf heeft aanzienlijke financiële problemen en dreigt failliet te gaan. Voor aankomende donderdag staat er op last van de Belastingdienst een openbare verkoop van de spullen van de onderneming gepland.

Heel vervelend voor het bedrijf Tell Sell en haar medewerkers. Maar het kan ook vervelend zijn voor jou, als je er iets bestelt en betaling doet. Want de kans dat je daar ooit iets voor terugziet is niet zo groot. Komt het inderdaad tot een faillissement, dan wordt het erg lastig om je geld terug te krijgen.

Zie ook : Curator Tell Sell hoopt op doorstart

Lees ook:Tell Sell start door!
Lees ook:Curator Tell Sell hoopt op doorstart
Lees ook:Moet fiscus Icesavers uitstel geven?
Lees ook:Ontslagen om € 1,30
Lees ook:InterNIETbankieren bij Postbank

5 reacties op “Niets meer betalen aan Tell Sell!

  1. Danny

    Oke, ze zijn nu dus officieel failliet verklaard..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Arie Versluijs

    Wij hebben in oktober een bestelling gedaan waarvoor geld is afgeschreven, zo’n 60 euro.
    Het product was echter niet leverbaar en zal nu ook nooit meer geleverd worden. Wat moet je nu doen om aanspraak te maken op de reeds gedane betaling ?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Anneke Ranzato (redactie)

    Ik ben niet heel goed ingevoerd in faillissementsrecht, maar volgens mij ben je in feite één van de vele schuldeisers (partijen die geld willen zien van Tell Sell). Bij het faillissement wordt er een curator aangesteld die alle schuldeisers inventariseert en de beschikbare gelden verdeelt. Maar aangezien één van de schuldeisers de Belastingdienst is (die organiseren morgen een openbare verkoop van de spullen van Tell Sell) ben ik bang dat alle consumenten met openstaande bedragen weinig kans maken. De Belastingdienst heeft volgens mij namelijk voorrang bij het verdelen van gelden. Als iemand me wil corrigeren mag dat, ik zeg dit allemaal even snel uit m’n hoofd.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Patrick

    Geen correctie, de belastingdienst is een prefferente geldeiser.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Hannie

    Arie, dit vond ik op hun site, misschien heb je er wat aan:

    Als u iets heeft besteld en ook betaald, maar nog niet ontvangen, bent u crediteur. U kunt uw vordering dan indienen samen met het betaalbewijs (bijv. een bankafschrift) en eventuele andere stukken. Stuur het geheel op naar: Tel Sell B.V., tav Curatoren, Koningsbeltweg 22, 1329AG Almere

    Als u iets retour heeft gestuurd, maar nog geen betaling heeft ontvangen, bent u eveneens crediteur. U kunt uw vordering dan indienen samen met bijlagen (bestelbon, betaalbewijs en retourbewijs). Stuur het geheel op naar: Tel Sell B.V., tav Curatoren, Koningsbeltweg 22, 1329AG Almere

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.