Bank of Scotland verhoogt spaarrente

De strijd tussen de spaarbanken om de gunsten van de spaarder lijkt weer iets actiever te worden. Vorige week verhoogde Westland Utrecht haar spaarrente, deze week volgt Bank of Scotland.

Westland Utrecht heeft de spaarrente met een kwart procent verhoogd naar 2,5 procent. Bank of Scotland gaat haar spaarrente per 1 maart 2011 verhogen naar 2,5 procent. Het is slechts een verhoging van 0,1 procent, maar de stijgende lijn hebben de banken weer te pakken.

Sparen bij de Bank of Scotland
Bank of Scotland valt niet onder de depositogarantieregeling in Nederland, maar onder de garantiestelsel van het Verenigd Koninkrijk. Sinds 1 januari van dit jaar geldt ook hier een garantiebedrag van €100.000. Bank of Scotland is in 2010 toegetreden tot de Nederlandse spaarmarkt, maar zij waren daarvoor ook al actief in Nederland als hypotheekverstrekker.

Via E-rente.nl kunt u zich aanmelden voor een Rente Alarm. Bij een rentewijziging bij de spaarbanken met de hoogste spaarrente krijgt u een kort mailtje met opgave van de wijziging, zie Rente Alarm.

Lees ook:Spaarrente weer omhoog
Lees ook:Westland Utrecht verhoogt de spaarrente
Lees ook:Hoogste spaarrente bij Westland Utrecht
Lees ook:Spaarrente kruipt omhoog
Lees ook:De spaaroorlog is weer begonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.